23948sdkhjf

Han blir ny CTO för Matsmart

Ska bygga matjättens nästa plattform.
I ett pressmeddelande skriver Matsmart, näthandlaren som säljer felmärkta eller utgående varor till rabatterade priser med hemleverans, att man får en ny CTO. Han heter Andreas Kardell och tillträder den 1 september.

– Jag handlar på Matsmart, älskar mat och brinner för e-handel. Jag kunde helt enkelt inte tacka nej till tjänsten, säger Andreas Kardell i ett pressmeddelande.

Andreas Kardell kommer närmast från Proffsmagasinet Svenska AB. Där har han under tre års tid varit drivande i att implementera nytt affärssystem, nytt lagerhanterings-system samt en ny e-handelsplattform för försäljning genom två kanaler i Sverige, Norge och Finland.

På Matsmart ska Andreas, tillsammans med det befintliga teknikteamet, designa och bygga nästa generation Matsmart-plattform. Fokus kommer också ligga på det strategiska arbetet och se till att systemen bidrar till Matsmarts planer för expansion till nya länder och marknader.

– Matsmarts tech-team har gjort ett väldigt bra jobb och på kort tid lagt en bra teknisk grund för Matsmart. På kort sikt vill jag att Matsmart ska bli än bättre på att anpassa produkten beroende på vilken kund som använder sajten, så kallad personalisering, säger Andreas Kardell.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125