23948sdkhjf

Gateau öppnar pop-up butiker i H&M HOME:s nya konceptbutiker

"Ett spännande samarbete"
Under december öppnar Gateau pop-up butiker med jultema i H&M HOME:s nya konceptbutiker på Drottninggatan och Biblioteksgatan i Stockholm. I Gateaus pop-up butiker kan du hitta exklusiva godsaker som hör till julen så som handgjort julgodis, marsipan och knäck, samt få personlig pepparkakskristyr gjord av Gateaus personal.

Gateau är Sveriges största hantverksbageri och är känt för sina surdegsbröd, bakverk och tårtor. Under december månad blir Gateau en av de första aktörerna att synas i H&M HOME:s nya konceptbutiker.

– Gateau erbjuder premiumprodukter utöver det vanliga och detta är ett spännande samarbete där vi får möjligheten att visa vårt sortiment i ett nytt sammanhang i en inspirerande butiksmiljö, säger Peter Rydja, VD för Gateau, i ett pressmeddelande.

Under hela december kommer besökare i H&M HOME:s nya konceptbutiker kunna njuta av saftiga saffransbullar tillsammans med en kopp kaffe eller köpa pepparkakor med egenvald kristyr.

Gateaus pop-up butiker håller öppet från början av december fram till julafton i konceptbutikerna på Drottninggatan 50 och Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Öppettiderna är måndag till fredag: 10-20, lördagar 10-19 och söndagar 11-18.

I Gateaus exklusiva julsortiment finns klassiska favoriter så som vörtbröd, lussekatter, handgjorda julpraliner, marsipan, bakelser och knäck.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067