23948sdkhjf

De har hälsa och miljö i fokus

De är nominerade i kategorin Årets Hjärta i Fast Food Awards.

Grönt o´Gott, Taku -Taku och Wrapsody är nominerade i kategorin Årets Hjärta. 

Vinnaren av Årets Hjärta är en restaurang, koncept, kedja, butik eller enskild person som ärligt och med glödande passion visar hur man kan bedriva en verksamhet med betoning på miljö och/eller hälsa. Det här är engagemang när det är som bäst.

30 januari koras vinnaren under Fast Food Awards som äger rum på Fast Food & Cafémässan på Kistamässan i Stockholm.

Grönt o' Gott

Nyttig mat ska vara god – vi kan bara hålla med och gratulera skåningarna som har möjligt till goda matiga sallader och smoothies i någon av de tre restaurangerna eller via hemkörning. Det känns härligt när restaurangen har som motto att "Vi gläds över att få vara delaktiga i ditt hälsosamma liv - Mår du bra, mår vi bra".

Taku-Taku

Taku-Takus veganska snabbmat fortsätter att locka nya gäster. Med influenser från hela världen och olika sorters tacos, smårätter och yum buns på menyn är det lätt att förstå. Målet att ge folk möjlighet att äta mer växtbaserat har verkligen lyckats. Det bästa är att det inte bara är gott utan även bra för miljön.

Wrapsody

Med fantastiskt kaffe, kallpressade juicer och super food shots får du i dig allt nyttigt din kropp behöver! Är du hungrig väljer du mellan läckra wraps, sallader och bowls som är både vegetariska och veganska. Wrapsody sätter verkligen Nya Hovås på matkartan!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078