23948sdkhjf

Charkuteri etablerar sig i Stockholm

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Familjeföretaget från Göteborg med nytt kontor.

Jakobsdals Charkuteri är i expansionsfasen i Sverige och som en del i detta har familjeföretaget valt att öppna ett regionkontor i Årsta i Stockholm. Kontoret öppnar i januari och kommer att ha totalt fyra säljare och ansvarig för satsningen i Nordost blir Bosse Bäckdén, Regionchef Nordost KAM.

— Vi på Jakobsdals Charkuteri har en stark framtidstro och arbetar alltid långsiktigt. Vi väljer därför att etablera säljkontoret för att expandera i region Nordost. Det ger oss bättre möjligheter att fortsätta jobba nära våra kunder och konsumenter vilket känns fantastiskt roligt säger, Magnus Pettersson, försäljningschef på Jakobsdals Charkuteri i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Världens bästa matbutik finns i Finland – se bilderna

Efter 20 år i Sverige – Bodystore till Norge

På nytt jobb
Han ska digitalisera Krav

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Storpack för ägg helt utan plast

Norsk skatt kan få laxpriset att skjuta i höjden

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Livsmedelsföretagen vill se miljoner till forskning

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Sjöstrand Coffee ökade intäkterna

Nu kommer Coca-Colas hallon

Mängden livsmedelsgodkänd återanvänd plast ökar

Bekämpningsmedelsrester på historiskt låga nivåer

Oatly tar in miljoner i – främst från bryggeri

Undersökning: Matavfallspåsar i fruktavdelningen en succé

Nu ska europeiska varumärken skyddas i Kina

Livsmedelsbranschen måste digitalisera nu

Vi har besökt konferensen Nordic Food Industry med fokus på ny teknik och innovation som kan stärka den svenska livsmedelsindustrin.

Miljoner utlyses för att utveckla svensk matkultur

De ska skapa direktkanal mellan jordbrukare och konsument

Impossible Foods ska sälja "fläsk" till Kina

3

Nu kommer pant på take away-förpackningar

Så hållbara är branschens börsbolag

HK Scan ska bredda utbudet

Scandi Standard: Prishöjningar bidrog till ökad tillväxt

Simris Alg: "Vd saknar krismedvetenhet"

Greenfoodföretag i samarbete med veganosttillverkare

Ny köttguide från WWF – branschen kritisk

Industrifacken kräver 3 procent i löneökning

Ny certifiering i Västerhavet öppnar för nya fångster

Ica-butikens svinnfrukt blir till must

Tredubblad omsättning för Peckas

De gör komposterbara fruktpåsar för handeln

Kalix löjrom tappar sin miljöcertifiering

Matsvinnsföretag backas upp med nytt kapital

Starbucks bättre än prognosen

Framgång i Asien men stopp i Europa för Carlsberg

De bygger insektsanläggning i Dalarna

Se alla Företagens egna nyheter

Så bidrar Superfos till den cirkulära ekonomin

Lenze erbjuder Plug & Produce

Optisk filtrering, vad är det som krävs?

Har du etiketter till årets största shoppingsäsong?

Floatglas – Materialet som används överallt

Hydroscands nya slangpress underlättar arbetet i fält

Excenterskruvpump för höga hygienkrav

KIPP ställer ut på Elmia Subcontractor 12-15/11

Dolphin vätskeringvakuumpumpar

Adsorptionstork för livsmedel- samt läkemedelsindustrin

Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

Allen-Bradleys 7 nya säkra I/O moduler förenklar integrering

Lasersvetsning av plast

Industrimässa i Arena Arctica

Ny koncernchef i Hydroscand Group

Lagafors representeras på Cibus Tec i Italien

Kipp pratar om LONG-LOK

Impellerpump med många kombinationsmöjligheter

Blyglas för industriell och medicinsk användning

Ny kakförpackning som blivit återvinningsbar

Effektiv vakuumförsörjning för tillverkning av husbilar

Populär multifunktionslåda – nu i återvunnen plast

Vi ses på Elmia!

BUS eller godis?

Fatpump i hygieniskt utförande

Sänd till en kollega

0.247