23948sdkhjf

Ny storägare i Taylors & Jones

Evanoff Group med serieentreprenören Dani Evanoff i spetsen går in som största enskilda ägare i korvtillverkaren och livsmedelsvarumärket Taylors & Jones.

I samband med köpet tar Evanoff Group över delar av den operativa driften av bolaget vilket innebär ansvar för bland annat central kundbearbetning, fältförsäljning, affärsutveckling, marknadsföring och logistik.

– Taylors & Jones passar perfekt i vår portfölj och jag ser fram emot att fortsätta utveckla varumärket, produkterna och bolaget tillsammans med grundarna säger Dani Evanoff, vd på Evanoff Group i ett pressmeddelande.

– Vi ser att många varumärken minskar på sina egna säljkårer vilket är tvärtemot vår strategi. Vi utökar vår säljkår för att ytterligare kunna stärka närvaron i butik och därmed öka distributionen av våra produkter. För oss är närvaro, starka relationer och kundfokus nyckeln till framgång.

År 2007 startade de tre vännerna David, Gareth och Kerim en liten köttbutik på Kungsholmen i Stockholm. I dag driver de livsmedelsvarumärket Taylors & Jones med egen korvtillverkning och distribution till Ica, Coop och Axfood.

Butiken på Kungsholmen finns kvar men korvtillverkningen, som fortfarande sker hantverksmässigt, har flyttat till större lokaler.

Nu går bolaget in i en ny fas när Taylors & Jones blir en del av Evanoff Group.

– Att ta del av Evanoff Groups breda kompetens inom allt från säljkår till marknad, affärsutveckling och logistik gör att vi kan lägga ännu mer fokus på att skapa Sveriges godaste premiumkorvar, säger Gareth Jones, medgrundare och vd på Taylors & Jones.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08