23948sdkhjf

Kött- och fiskkoncern köper upp två fiskföretag

Tidigare i år gick koncernen JOHBECO, som bestod av leverantörerna Johan i Hallen och Bergfalk & Co in och förvärvade Fiskeboa.

Nu tar de ytterligare ett kliv och köper upp fisk- och skaldjursspecialisterna Gothia Seafood i Göteborg och Fiskgrossisten i Helsingborg. Koncernen riktar sig främst till kunder inom restaurang- och hotellbranschen, samt fiskdiskar.

Vi är väldigt entusiastiska över det här. Vi får tillgång till nya marknader, våra kunder får tillgång till högkvalitativa kött- och charkprodukter samtidigt som vi kan förse Johan i Hallens kunder med havets alla råvaror, allt i en leverans, kommenterar Magnus Gustafsson, vd på Gothia Seafood.

Målet för JOHBECO är att bli Nordens bästa färskvaruspecialist, och förvärvet av Gothia Seafood och Fiskgrossisten är ett steg i den riktningen.

– Johan i Hallen, Bergfalk & Co, Gothia Seafood, Fiskgrossisten och Fiskeboa blir ett oerhört kraftfullt team i den totala leveransen. Tillsammans kan vi erbjuda nya och befintliga kunder, från både västkusten och övriga Sverige, de allra bästa råvarorna, konstaterar koncernchefen Lars Bengtsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079