23948sdkhjf

Han tar över som vd för Kronfågel

Mats Hedlund har utsetts till ny vd för Kronfågel. Han tillträder den 1 september och blir samtidigt medlem av koncernledningen för Scandi Standard. 

Hedlund var senast vd för Bygg-Ole men har också 25 års erfarenhet av företag inom FMCG-branschen. Han har tidigare haft olika ledande befattningar inom Arla Foods, Barilla, L´Oreál och Carlsberg.

– Jag är glad över att bli en del av Scandi Standard och ser fram emot att fortsätta utveckla ett redan starkt företag tillsammans med skickliga kollegor i organisationen. Scandi Standards svenska intäkter är i hög tillväxt och jag är övertygad om företagets förmåga att utveckla marginalerna under de kommande åren. Jag är också exalterad över den potential som Kronfågel har, som ett av Sveriges mest kända varumärken, säger Mats Hedlund i ett uttalande.

Mats Hedlund efterträder Magnus Lagergren som kommer att fortsätta som group business development director med fokus på M&A och andra grupprojekt.

– Jag är övertygad om att Mats kan utveckla potentialen i vår verksamhet i Sverige. Med hans personliga egenskaper och relevanta erfarenhet tror jag att han är idealisk positionerad för att leda och stödja teamet i Sverige och ta Kronfågel till nästa nivå. Samtidigt vill jag tacka Magnus för hans värdefulla bidrag hittills, med att bygga ett mycket starkare Kronfågel, säger Leif Bergvall Hansen, vd Scandi Standard.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078