23948sdkhjf

Löfbergs prisas i Kanada

God smak, naturliga ingredienser och en snygg, återvinningsbar förpackning. Löfbergs fortsätter att imponera med sitt iskaffe på den kanadensiska marknaden. Den här gången som vinnare av 2019 Top New Products Awards som delas ut av Convenience Store News Canada.

- Fantastisk! Den här utmärkelsen betyder mycket för oss, inte minst med tanke på att det är konsumenterna som utser vinnare, säger Jon Leirfall Fornes, vd på Löfbergs Canada.

Tidigare i år vann Löfbergs även en prestigefull bronsmedalj i innovationstävlingen SIAL Innovation för sitt sortiment med iskaffe. Priset delades ut på SIAL-mässan i Toronto.

Vinnaren av 2019 Top New Products Awards utses av konsumentpaneler som utvärderar och betygsätter tävlingsbidragen baserat på smak, ingredienser, design och förpackning. Löfbergs utsågs till vinnare i kategorin RTD Coffee.

Förutom den goda smaken uppmärksammar juryn att Löfbergs iskaffe görs på naturliga ingredienser och att den är både ekologisk och Fairtrade. Att den cylinderformade kartongförpackningen är helt återvinningsbar är också ett plus. Sammantaget anses Löfbergs iskaffe tilltala miljö- och hälsomedvetna konsumenter som vill ha en naturlig och välsmakande dryck att konsumera när man är på språng.

Löfbergs etablerade sig i Kanada 2017 och säljer idag både kaffe och kalla drycker på den kanadensiska marknaden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096