23948sdkhjf

Paolos produkter bortplockade från Icahyllor

Dessutom avbryter Evanoff Group alla samarbeten med Paolo Roberto.

Även Ica har stoppat alla inköp av varumärket Paolos efter sexköpsskandalen. Flera Icabutiker har också valt att direkt plocka bort alla Paolos-produkter från hyllorna.

– Vi har efter dialog med leverantören stoppat inköpen. Sedan måste handlarna själva hantera hur de gör med produkterna, säger Jonas Mjöbäck på Icas pressjour. 

Det var i fredags som det blev känt att krögaren och tv-profilen Paolo Roberto gripits av polisen efter ett bordellbesök och sedan erkänt i en intervju att han köpt sex. Coop var snabba med att ta avstånd från sexköpet och meddelade i fredags att kedjan slutar köpa in Paolos produkter. Enligt Jonas Mjöbäck fattades även Icas beslut i fredags, men senare på kvällen.

Företaget bakom matmärket Paolos distanserade sig också snabbt från sin frontfigur. Livsmedelsvarumärket ägs av företaget Peoples Kitchen Concept AB som sedan slutet av 2017 är en del av Evanoff Group.

– Vi avbryter alla samarbeten med Paolo Roberto med omedelbar verkan. Han kommer inte längre att vara delägare eller verksam i företaget från och med nu, meddelade Dani Evanoff, vd i Peoples Kitchen Concept AB samt Evanoff Group, i ett pressmeddelande.

Även K-Rauta, radiostationen Rix FM och tv-kanalen TV4 har avslutat sina samarbeten med Paolo Roberto.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078