23948sdkhjf

Paulig förvärvar spanskt snacksföretag

Vill fortsätta växa inom tex mex.

Paulig har förvärvat det spanska snacksföretaget Liven som idag omsätter närmare 650 miljoner kronor om året.

Livens agila innovations- och produktionskapacitet stärker Pauligs position som det ledande Tex Mex-företaget i Europa och kompletterar också vårt utbud med nya typer av snacks. Vi välkomnar Liven till Paulig-familjen, säger Rolf Ladau, vd och koncernchef på Paulig i en kommentar.

Liven so grundades 1991 i Barcelona har idag sitt huvudkontor i spanska Sant Cugat och produktionsanläggningar i Puig-Reig och Berga samt ett distributionscenter i Ocaña. Totalt har företaget närmare 290 anställda i Spanien. Liven har en bred produktportfölj innehållande specialsnacks tillverkade av majs, grönsaker, spannmål och baljväxter samt glutenfria och ekologiska produkter.

Mitt mål som vd har varit att säkra en hållbar framtid för Liven, dess anställda och Berguedà-området samt att sträva efter internationell tillväxt på ett sätt som matchar våra värderingar om att ta hand om både människa och planet. Jag är väldigt nöjd över att Liven blir en del av Paulig. Vi delar samma värderingar och hållbarhetsambitioner, säger Livens vd Salvador Montagut.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094