23948sdkhjf

Estrella – årets företag i Angered

För tredje året i rad delar Angereds företagarförening ut Årets Utvecklingspris. 2013 års mottagare är Estrella AB, som får utmärkelsen bland annat för sitt sätt att bidra till sysselsättning och miljöutveckling i Angered.
Sedan 2011 har företagarföreningen delat ut ett utvecklingspris till en framträdande aktör som stärker och utvecklar det hållbara näringslivet i Angered. Priset överlämnas på Angereds Företagarförenings årsmöte den 13 mars.

– Vi vill uppmärksamma företagarna i Angered och i år var valet självklart. Estrella är en så stor och viktig aktör bland företagen här. Nu har de ju återigen huvudkontoret i Angered och syns ordentligt i stadsdelen, säger Christina Lööf, ordförande i Angereds Företagarförening. Carina Hanson, vd för Estrella sedan ett drygt år tillbaka, är mycket stolt och hedrad över att företaget har fått priset:

Ledande på marknaden
– Vi satsar på att bli marknadsledande igen på snacks i Sverige och för oss är det viktigt att vara ett lokalt förankrat företag som också sätter Angered och Göteborg på kartan.

Estrellas prisas för bland annat ökad sysselsättning samt bra marknadsföring inom stadsdelen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094