23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Air Liquide Gas AB

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 75 länder, har ca 66 400 medarbetare och över 3,8 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.

Vi hjälper våra kunder att på bästa sätt utnyttja gasteknikens enastående möjligheter. Från inledande behovsanalys, provkörning, installation och utbildning fram till en optimalt intrimmad process. Vi erbjuder också en rad tjänster, bland annat service och underhåll, anpassade efter kundernas behov.

Tack vare strategiskt placerade produktionsenheter, vår effektiva transportorganisation och mer än 350 försäljningsställen, levererar vi snabbt och säkert över hela Norden. 


Se allaNyheter

Fakta om Air Liquide Gas AB

Adress
Air Liquide Gas AB
Box 2911
212 09 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 (0)40 38 10 00

VAT nummer: SE5560193764

Anställda: ca 200

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Anna Ringsberg

Scott Eisenberg

Solveig Hove-Christensen
Yrke: Digital Marketing Manager, Air Liquide North West

Sänd till en kollega

0.172