23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

] Worm är en underleverantör för järn-och stålindustrini inom rör. Stora och små rör, tjock och tunn slang , rör krage och rör med rör, böjda rör och raka rör , kobberrrør rör.

Kort sagt : Rör av alla slag . Det är vardagslivet i Worms Smith och maskin Verkstad Nykøbing

Företaget har nya CNC-maskiner som kan ställas in för nästan alla typer av rör och modeller . Worm processrör från Ø 2 till ø114 . En touch - skärmen gör det enkelt att ladda en 3D-fil till önskad röret modellen . Displayen kommer då att simulera det slutliga resultatet . Detta , tillsammans med sin egen verktygstillverkning kan du snabbt skapa en prøvebuk , göra rättelser och ladda ned nya program .

Worm har maskiner som har automatisk växling mellan verktyg och valsar . Detta gör det möjligt att böja både höger och vänster på bockar i olika radier och avsmalningsrulle och i samma operation. Ur programmet sätter motorerna själva verktyget , centrering detta i förhållande till röret position. Framställningen sålunda frihet att följa designerns tankar, vare sig det rör som skall används i möbler , ett räcke eller en maskin.

När röret är böjt och rullade på din begäran , kan du också bearbeta rörändarna . De maskiner omfattar maskiner för slutbearbetningoch fackling av T-stycken i mitten av röret . Allt detta bidrar till att spara arbetsflöden och hantering . De många bucks möjligheter sparar svetsar och tillbehör , men också tidsmaskin inställd .

Det är inte bara rör som ändrar form med Worm , eftersom företaget har även maskiner för stansning och plåtbearbetning .

De gamla hantverk är inte glömt . Några kunder har uppgifter som endast kan böjas för hand . En spännande utmaning som gör ditt liv annorlunda för den som får jobbet . Tillverkning av manuell böjning kräver stor koncentration och flit . Dessa färdigheter kommer att finna de anställda vid Worm.Worms Goldsmiths och maskinverkstad har en kunnig och kompetent personal som har lång erfarenhet och insikt i bearbetning av alla typer av rör , ägnar sig åt produktion med stor omsorg .

[ B ] Lite historia ... [ / b ]
Worm smedja och verkstad grundades 1971 och har mer än 40 års erfarenhet inom järn-och stålindustrin .

Under åren har medvetenheten om kvalitet , flexibilitet och kundtillfredsställelse varit i centrum för det dagliga livet , vilket gör Worm för en seriös och pålitlig partner som kan erbjuda unika kvalitetslösningar anpassade efter varje kunds individuella behov .

Worm har ca. 4500 m2 moderna produktionsanläggningar och ett väl utvecklat , uppdaterade maskiner och erfaren och dynamisk personal som hjälper till att säkerställa bästa möjliga flöde under hela arbetstiden .

Från att ha varit en enskild firma 1971 , Worm ca . 22 anställda i två huvuddelar :

1 Produktionsavdelningen producerar sina egna produkter och legotillverkning arbete
2 Verkstads Institutionen erbjuder unika lösningar som utför omfattande reparationer och annan service

Nyheter

  • Worm HI 13

Fakta om Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

Adress
Worms Smedie- og Maskinværksted ApS
Bakkegårdsvej 4
7900 Nykøbing M

Region
Danmark
Nordjylland
Morsø Kommune

Telefon: +45 97720177

Fax: +45 97710453

VAT nummer: DK39708809

Anställda: 24

Sänd till en kollega

0.156