23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Tente AB

Ingenjörskonsten har en lång tradition i och kring Tente

Sedan 1923 har TENTE varit verksamma i Bergische Land i sin verksamhet med att förbättra en uppfinning som har flyttat människan framåt i femtusen år: Hjulet.

Bergische Land är ett industriellt landskap i relativ glesbygd i den södra utkanten av Ruhrområdet och har en lång industriell historia: För cirka 60 000 år sedan bodde Neanderthalmänniskan här, det är här de berömda Solingen-knivarna tillverkas, det är här hängbanan i Wuppertal finns och det är här som den högsta järnvägsbron i Europa byggdes – Müngstenbron.

Tente ligger fem kilometer från detta mästarprov på ingenjörskonst från Bergische Land. TENTE- ROLLEN:s företagshistoria började 1923 med försäljning av kullagerhjul och hjul för skåpskjutdörrar i det här distriktet, i staden Wermelskirchen.

Elva år senare började företaget att tillverka egna hjul. Det som tidigare var ett tillverkningsföretag har nu utvecklats till ett världsomspännande företag.

TENTE har fått en ledande position på världsmarknaderna genom sina nyskapande idéer, fulländade produkter och höga kvalitet.

Framgången förstärks av det kunnande som utvecklats under årtionden och som TENTE använder för att lösa problem. Erfarna konstruktörer och tekniker skapar innovativa produkter, som tillverkas av företaget med egenutvecklade produktionstekniker.

Med denna filosofi garanteras kvaliteten, vilket är välkänt i branschen och som gör hjul från TENTE till det självklara valet. Kunder i drygt 100 länder uppskattar hjulens stabilitet, tillförlitlighet, hållbarhet och funktionella konstruktion.

Tente AB
Fraktvägen 5a
435 33 Mölnlycke
Sverige
VAT nummer: SE5562704618
15
ISO 9001, AAA, FDA-godkänd, ISO 14001, ISPM 15, TÜV, CE, REACH compliance, RoHS Declaration
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047