23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stålgross i Sverige AB

Välkommen till den hårda världen med mjuka värden!

Vi tror på samarbete
När du ringer till Stålgross är det alltid någon som svarar. Någon av oss. Din tid är ju dyrbar. Därför får du direkt prata med någon som vet vad det handlar om. Vi löser ditt materialbehov när det gäller platta stålprodukter, oavsett hur tröstlöst läget kan se ut på stålmarknaden. Det är vårt löfte till alla våra kunder.

De flesta av våra kunder jobbar med band- och/eller grovplåt, oftast med någon form av skärning. Och vi vill gärna veta mer om just ditt företags materialbehov. Kanske har vi gemensamma mål? Glöm inte att det kan vara bättre att vara stor kund hos en liten aktör än tvärtom. När Stålgross gör ett upplägg specifikt för ditt behov så lovar vi att utkomsten blir två vinnare – win-win, med andra ord.
I många fall har vi även vänt på begreppen och flera av våra äldsta kunder är också våra leverantörer. Det är roligt – och framförallt ger det oss ovärderlig feedback.


De hårda paketen är de mest uppskattade.
Drygt hälften av våra leveranser kommer från vårt lager i Mariestad, resten från ledande grossister och stålverk runt om i Europa. 

Tack vare vårt internationella kontaktnät kan vi alltid få tag på stål med rätt egenskaper, även när marknaden tuffar till sig. Allra bäst är vi på varmvalsad bandplåt och grovplåt, men vi skaffar också fram en rad specialprodukter. Ingenting är omöjligt. Det gäller bara att stålsätta sig.

Vill du att din plåt ska vara klippt och skuren för ändamålet? I vår bredd av samarbete med andra företag kan vi skära dina produkter med hjälp av gas, plasma, vatten och laser. Naturligtvis erbjuder vi även blästring och målning. Vårt mål är att alltid kunna presentera en lösning, vad du än efterfrågar. Riktiga stålmän lämnar ju aldrig någon i sticket.

Välkommen som kund hos Stålgross!


Fakta om Stålgross i Sverige AB

Adress
Stålgross i Sverige AB
Kortebovägen 6
553 11 JÖNKÖPING

Region
Sverige
Jönköpings län
Jönköpings kommun

Telefon: +46 +46 (0)36-300 200

Fax: +46 +46 (0)36-16 16 96

VAT nummer: SE556575206901

Anställda: 10

Certifikat: AAA, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

Johan Helge Johan Helge
Yrke: Vd / Försäljning
Telefon: +46 36 305 444
Jörgen Millton
Yrke: Försäljning/IT
Simon Bodarve

Sänd till en kollega

0.22