23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Master Builders Solutions Sverige AB

Master Builders Solutions är ett globalt varumärke med avancerade kemilösningar för byggindustrin, som bygger på över hundra års erfarenheter i branschen. Det heltäckande produktutbudet inom Master Builders Solutions omfattar hållbara lösningar för nybyggnationer, underhåll, reparation samt renovering av redan befintliga konstruktioner:

  • Tillsatsmedel för betong
  • Cementtillsatser
  • Lösningar för underjordskonstruktion
  • Specialinjekteringsbruk
  • Betongskydd och betongreparationer
  • Lösningar för vattentätning
  • Tätningsmedel
  • Fogfria golv

Läs mer om Master Builders Solutions här >>

PCI är ett starkt varumärke med över 70 års erfarenhet och är liksom Master Builders Solutions en del av MBCC Group. PCI är ledande inom branschen för plattsättningsmaterial till specialistföretag i Tyskland, Österrike och Schweiz och även en stark spelare på den svenska marknaden. Dessutom tillhandahåller PCI professionella produkter för betongreparation, tätskikt och golvsystem.

Läs mer om PCI här >>

MBCC Group är en av de främsta leverantörerna av byggkemikalier världen över och har uppstått ur det tidigare BASF Construction Chemicals i BASF Group. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och lösningar till olika branscher inom byggindustrin, såsom byggnader, konstruktioner, anläggningar under jord, nybyggnation och renovering. Våra starka varumärken Master Builders Solutions®, PCI®, Thermotek®, Wolman®, Fire Protectors®, Colorbiotics®, Watson Bowman Acme®, TPH® och Bluey® är väletablerade på marknaden. Med våra innovationer sätter vi fokus på hållbarhetsutmaningar i branschen. MBCC Group består globalt av cirka 70 juridiska enheter och har cirka 7 500 medarbetare i över 60 länder. Mer information finns på www.mbcc-group.com.

Leverantörstjänster

Se allaNyheter

Fakta om Master Builders Solutions Sverige AB

Adress
Master Builders Solutions Sverige AB
Metallvägen 42
195 72 Rosersberg

Region
Sverige
Stockholms län
Sigtuna kommun

Telefon: +46 8 732 29 37​​​

VAT nummer: SE559240322301

Anställda: 50-99

Sänd till en kollega

0.159