23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Hydroscand AB

Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som grundades i Stockholm 1969. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.  Vi har ett brett sortiment av slang och ledningskomponenter med fler än 90 000 artiklar på lager. och via e-handel får kunder tillgång till över 25 000 artiklar online inom slang, kopplingar och komponenter.

I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känd under varumärket SlangExpress. Utöver hydraulslang, pneumatikslang och industrislang, erbjuder vi slangkopplingar, adaptrar, skärringskopplingar, kragkopplingar, ORFS-kopplingar, rörklammer, kulventiler, snabbkopplingar, svivlar och mycket mer.

Vi erbjuder även ett marknadsledande utbud av innovativa och kundanpassade tjänster:

  • Energioptimering: som sparar energi och pengar. Ofta går hela 30 % av den producerade tryckluften förlorad till följd av läckage. Det kan röra sig om miljonbelopp per år. Läs mer här.
  • Centralsmörjning: som oavsett om maskinen har tillgängliga eller otillgängliga smörjpunkter är centralsmörjning ett säkert sätt att garantera löpande underhåll. anpassningsbara efter era maskiner och önskemål. Läs mer här.
  • Provtryckning: för att  minska risken för olyckor och kostsamma produktionsstopp med hjälp av Hydroscands mobila provtryckning. En rikstäckande tjänst där vi provtrycker slang på plats hos dig, för att säkerställa driften i din produktionsmiljö. Läs mer här.
  • Rörbockning: Hydroscand har lång erfarenhet av bockning av hydraulrör. Tillsammans med vår kunskap inom slang och lednings-komponenter och erbjuda dig som kund en komplett lösning. Läs mer här.
  • Verkstadsöversyn: Vi kontrollerar skicket på era slangar och kopplingar i verkstaden för att i förebyggande syfte, minimera risken för slangbrott och kostsamma driftstopp. Läs mer här.
  • Shelf Refill: Hydroscand Shelf Refill är en VMI-lösning som gör din vardag enklare. Vi bygger upp ditt specialanpassade och automatiska lager med slang och ledningskomponenter. Läs mer här.
  • Special Hoses: Hydroscand Special Hoses monterar kopplingar och komponenter på specialslangar som exempelvis Spir Star-slang, metallslang och kompositslang. Allt produceras på plats i Motala vilket ger korta ledtider. Läs mer här.
  • Tracking Code: TrackingCode är en unik märkning för en exakt identifiering av slang och koppling. Med hjälp av TrackingCode kan du effektivisera dina planerade driftstopp och korta ned stopptiden vid akuta slangbyten. Läs mer här.
  • Hose On Site: Hydroscands mobila slangverkstäder minskar tiden för kostsamma, oplanerade driftstopp och du kan planera för underhåll. HoseOnSite är slangverkstäder komplett utrustade efter dina behov. Läs mer här.
  • SlangExpress: SlangExpress är Hydroscands mobila slangjour som hjälper dig på plats med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll och diagnostik. SlangExpress ger akut hjälp för att korta kostsamma driftstopp. Läs mer här.

Välkommen till Hydroscand!

 

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
VAT nummer: SE5561307124
450
ISO 14001, ISO 9001, AAA
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047