23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S erbjuder helhetslösningar, som innebär tillvaratagande av hela framställningen av produkten. Allt efter projektets karaktär kan vi dra nytta av våra avdelningars olika kompetenser.

Vi står alltså både för prototypen, planläggningen, materialinköp, produktion, montering, vidareutveckling, kvalitetssäkring, förpackning och logistik. Dessutom hanterar vi alla facetter i uppgiften med utpräglad sans för detaljer – allt från kantbockning över svetsning till leverans.

Som projektledare ser vi till att alla processer utförs optimalt och att produkten blir levererat i tid. Som kund har Ni bara en kontakt som kommer att följa projektet genom hela processen.

Vi tillmötesgår gärna Era individuella behov kring design. Vi kan t.ex. montera samt ytbehandla komponenterna. Dessutom erbjuder vi lagerföring och leverans direkt till Era kunder eller som delar till Er färdiga produkt.

Vi har levererat helhetslösningar för mycket olika produkter allt från elektronikfästen till delar av en truck.

Laserskärning är speciellt användbart till skärning i tjockare plåtar eller i de tillfällen där man önskar en snygg jämn snittkant. Vid mindre serier är laserskärningen också användbar då det inte kräver någon form för investering i verktyg för att starta. Därför är laserskärningen också en bra möjlighet i produktionsmognande då man ska göra några tester innan den slutliga formen/det slutliga utseendet är på plats.

Laserskärningen i alla former erbjuder därmed den flexibla process alla kunder kan önska sig. Möjligheterna är många och bara fantasin sätter gränserna.

https://www.hosta-industries.se/

Se allaNyheter

Fakta om Hosta Industries A/S

Adress
Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 98281677

VAT nummer: DK14119094

P nummer: 1000683228

Anställda: 78

Kontaktpersoner

Camilla Linda Jespersen
Telefon: +45 40748414
Christian Mosevang Christian Mosevang
Yrke: Direktør
Telefon: +45 20111799

Sänd till en kollega

0.203