23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Berry Superfos

Berry Superfos formger, utvecklar och framställer innovativa formsprutade och termoformade plastförpackningar i toppkvalitet till både livsmedel och till industri.

Design och innovation
Utöver ett brett produktsortiment som bl.a. omfattar SuperLock®, SuperLightTM, UniPak och SuperFlex®, erbjuder Berry Superfos utveckling, formgivning och framställning av kundanpassade förpackningar. Det sker på Berry Superfos Innovationscenter som skapar en ideell ram för kreativitet, idéutveckling och produktion av prototyper på plats.

Stärker försäljningen
Berry Superfos stärker kundernas försäljning och marknadsföring genom att erbjuda iögonfallande och användarvänliga förpackningar som är enkla att hantera i alla led i värdekedjan inkl. logistik och transport.

Hållbarhet och cirkulär ekonomi
Hållbara plastförpackningar med låg vikt kan bidra till att sänka koldioxidutsläppen. Utöver en varaktig insats för bättre energieffektivitet och mindre vattenkonsumtion på Berry Superfos fokuserar företaget särskilt på att formge återvinningsbara förpackningsprodukter som på flera sätt stärker den cirkulära ekonomin. Exempelvis har en serie hinkar i toppkvalitet framställts med en hög andel återvunnen plast (PCR).

Kort profil
Berry Superfos är en av Europas ledande producenter av plastförpackningar. Huvudkontoret ligger i Danmark. Det finns 3.700 medarbetare och 22 fabriker i Europa. Den totala omsättningen ligger årligen på över 5 miljarder DKK.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511
3700
BRC/IoP, ISO 14001, ISO 9001, FSC
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.05