23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Berry Superfos

Superfos är ett företag i Berry Global som formger, utvecklar och framställer innovativa formsprutade och termoformade plastförpackningar i toppkvalitet till både livsmedel och till industri.

Design och innovation
Utöver ett brett produktsortiment som bl.a. omfattar SuperLock®, SuperLightTM, UniPak och SuperFlex®, erbjuder Superfos utveckling, formgivning och framställning av kundanpassade förpackningar. Det sker på Superfos Innovationscenter som skapar en ideell ram för kreativitet, idéutveckling och produktion av prototyper på plats.

Stärker försäljningen
Superfos stärker kundernas försäljning och marknadsföring genom att erbjuda iögonfallande och användarvänliga förpackningar som är enkla att hantera i alla led i värdekedjan inkl. logistik och transport.

Hållbarhet och cirkulär ekonomi
Hållbara plastförpackningar med låg vikt kan bidra till att sänka koldioxidutsläppen. Utöver en varaktig insats för bättre energieffektivitet och mindre vattenkonsumtion på Superfos fokuserar företaget särskilt på att formge återvinningsbara förpackningsprodukter som på flera sätt stärker den cirkulära ekonomin. Exempelvis har en serie hinkar i toppkvalitet framställts med en hög andel återvunnen plast (PCR).

Kort profil
Superfos är en av Europas ledande producenter av plastförpackningar. Huvudkontoret ligger i Danmark. Det finns 2 500 medarbetare och 14 fabriker i Europa och Australien. Den totala omsättningen ligger årligen på över 4 miljarder DKK.

Fakta om Berry Superfos

Adress
Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

VAT nummer: DK43239511

Anställda: 2500

Certifikat: BRC/IoP, FSC, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ulla Vennervald Nielsen
Avdelning: Corporate
Yrke: Executive Assistant
Telefon: +45 59111151

Sänd till en kollega

0.158