23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Berry Superfos

Berry Superfos formger, utvecklar och framställer innovativa formsprutade och termoformade plastförpackningar i toppkvalitet till både livsmedel och till industri.

Design och innovation
Utöver ett brett produktsortiment som bl.a. omfattar SuperLock®, SuperLightTM, UniPak och SuperFlex®, erbjuder Berry Superfos utveckling, formgivning och framställning av kundanpassade förpackningar. Det sker på Berry Superfos Innovationscenter som skapar en ideell ram för kreativitet, idéutveckling och produktion av prototyper på plats.

Stärker försäljningen
Berry Superfos stärker kundernas försäljning och marknadsföring genom att erbjuda iögonfallande och användarvänliga förpackningar som är enkla att hantera i alla led i värdekedjan inkl. logistik och transport.

Hållbarhet och cirkulär ekonomi
Hållbara plastförpackningar med låg vikt kan bidra till att sänka koldioxidutsläppen. Utöver en varaktig insats för bättre energieffektivitet och mindre vattenkonsumtion på Berry Superfos fokuserar företaget särskilt på att formge återvinningsbara förpackningsprodukter som på flera sätt stärker den cirkulära ekonomin. Exempelvis har en serie hinkar i toppkvalitet framställts med en hög andel återvunnen plast (PCR).

Kort profil
Berry Superfos är en av Europas ledande producenter av plastförpackningar. Huvudkontoret ligger i Danmark. Det finns 3.700 medarbetare och 22 fabriker i Europa. Den totala omsättningen ligger årligen på över 5 miljarder DKK.

Se allaNyheter

Fakta om Berry Superfos

Adress
Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

VAT nummer: DK43239511

Anställda: 3700

Certifikat: BRC/IoP, FSC, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ulla Vennervald Nielsen
Avdelning: Head Office
Yrke: Executive Assistant & HR Coordinator
Telefon: +45 59111151

Sänd till en kollega

0.332