Sigma Process Engineering ApS

Sigma producerar högteknologiska maskiner och processanläggningar med fullständiga mät- och doseringssystem och temperaturkontroll. Samtidigt har vi ett stort kunnande inom bearbetning och blandning av lågviskösa till högviskösa produkter, samt dosering/blandning och hantering av pulverprodukter för livsmedelsindustri, den farmaceutiska och kosmetiska industri, samt för den kemiska/teknisk industri.

Det är ofta kundanpassade lösningar som skall möta de höga tekniska krav som både konsumenter, producenter och lagstiftare ställer. I detta sammanhang bör man aldrig ge upp förrän man har nått den mest idealiska och mest lönsamma lösningen för kunden.

Sigma arbetar under ISO9001 standard och har sedan 1970 utvecklat en bred och djup erfarenhet av konstruktion, tillverkning, leverans och service när det gäller process- och blandningsteknik.

Sigma lägger stor vikt på att alla nivåer framstår som en konkurrenskraftig, effektiv och flexibel sparringpartner som kan spara kunden de är ofta för långa leveranstider - och i kraft av en platt organisation, en stram administrativ ledning och effektiva design- och beräkningsverktyg, ser vi till att kunden upplever en ekonomisk besparing jämfört med konkurrenterna på marknaden.

Sigma har byggt upp ett solitt och fast förankrat nätverk med ett professionellt team av underleverantörer, som hjälper till att producera de kundanpassade lösningarna.

Dessutom består nätverket av underleverantörer, systemutvecklare, elektronik leverantörer och plåtbearbetande företag samt svarv- och fräsningsspecialister.

Alla ekonomiska beräkningar, stycklistor, produktion, kvalitetskontroll och övriga administrativa rutiner görs i vår fabrikshall Fabriksvej 3 i Vamdrup. Samtidigt kan kunderna alltid vara säkra på att kvalitet, pris och leveranstid lever upp till våra löften, med hjälp av vårt "just-in-time"-system.

Leverantörstjänster

Fakta om Sigma Process Engineering ApS

Adress
Sigma Process Engineering ApS
Fabriksvej 3
6580 Vamdrup
Se på karta

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 75 52 92 22

Fax: +45 75 53 92 66

VAT nummer: DK33752881

P nummer: 1016900008

Anställda: 5-7

Certifikat: ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Charlotte Pedersen
Direkt telefon: +45 75529222

Lars Pedersen
Yrke: VD

Sänd till en kollega

0.115