23948sdkhjf

LAPP Miltronic AB

PRODUKTER DU KAN LITA PÅ

Inom livsmedels- och dryckesindustrin ställs extremt höga krav på hygien och driftsäkerhet. Det är samtidigt en bransch i snabb utveckling.

Med över 50 år på marknaden har LAPP den erfarenhet och expertis som krävs för att vara en säker och pålitlig leverantör av kabel, el- och automationskomponenter till livsmedels- och dryckesinustrin. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment, med produkter som uppfyller dagens högt ställda krav, direkt från vårt lager i Sverige. För de kunder som så önskar genomför vi kundanpassningar. Snabbt och flexibelt. Med kunskap om livsmedels- och dryckesbranschen tar vi idag fram morgondagens lösningar. Vi förstår branschens krav!

  • Rådgivning
  • Support
  • Kvalitet
  • Lokalt lager
  • Kundanpassning
  • Tester i egna laboratorier

Se vårt utbud för livsmedels- och dryckesindustrin här

 

Om LAPP Miltronic AB

LAPP Miltronic AB är en komplett leverantör och har ett brett sortiment av kabel och elkomponenter, omkring 40 000 artiklar. Våra största produktområden är kabel, specialkabel, automation, förskruvningar, kontaktdon, kapslingar, skyddsslang och släpkedjor. Kabelsortimentet omfattar bland annat flexibla kablar, temperaturbeständig-, data- och busskabel. Vi erbjuder också fotoceller, sensorer, givare och märksystem med mera.

Vi samarbetar med marknadsledande och kvalitetsmedvetna leverantörer från hela världen. För att ge support och leverera de bästa lösningarna till våra kunder har vi egna säljare över hela landet och kunniga produktchefer som står till förfogande med sina kunskaper.

LAPP Miltronic AB är ett helägt dotterbolag till LAPP Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden. LAPP Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 40 säljbolag över hela världen. Företaget har 3 700 anställda.

Fakta om LAPP Miltronic AB

Adress
LAPP Miltronic AB
Kungshagsvägen 7
611 35 Nyköping
Se på karta

Region
Sverige
Södermanlands län
Nyköpings kommun

Telefon: +46 0155-777 80

VAT nummer: SE5560925314

Anställda: 50-99

Certifikat: AAA, ATEX, FDA-godkänd, ISO 14001, ISO 9001:2015, REACH compliance, RoHS Declaration

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.104