23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Boxon AB

Boxon är idag ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsföretag med tre starka affärsområden som bygger vår verksamhet. Boxon Pak som erbjuder lönsamma förpackningslösningar, Boxon Systems, specialister på intelligent märkning och Boxon Bulk med säte i Tyskland där skräddarsydd kvalitet sys in i stora säckar för bulkhantering.

Emballage
Förpackningar är en eftersatt del i många företag. Inte så konstigt kanske, förpackningar och emballage är sällan en kärnverksamhet. Samtidigt är det en kostnad som inte går att komma runt. Förpackningar är ett måste. Men kostnaden kan reduceras avsevärt om förpackningsprocesser och flöden effektiviseras.

Vår affärsidé är att bidra till lönsammare förpackningsflöden. Med bra produkter, relevant problemanalys, genomtänkta och beprövade lösningar (nya när det krävs), teknik som redan finns och med smidiga kundsamarbeten vet vi att förpackningar kan bli en lönsam del i varje företag.
Läs mer på www.boxon.se/forpackningar

Etiketter och märkning
Boxon ligger i frontlinjen för intelligent märkning. Genom affärsområdet Boxon Systems och med det kvalificerade produktmärkningssystemet Baghera kan vi idag erbjuda märkningstjänster i flera tillverkningsländer över hela världen.

Vi har idag många års erfarenhet av global etiketthantering, systemintegrering, logistik, spårbarhet, detaljhandelsexponering och varumärkesvård. Hemtex, KappAhl, Volvo, Watski och Fristads är några av våra kunder.

Vidare är Boxon experter på märkning av förpackningar direkt i produktionslinjen. Fråga oss om märkningssystem, om lagar och regler inom detaljhandeln, om integrering, installering och service av moderna märkningsmaskiner från amerikanska Videojet Technologies, världsledande inom märkningsutrustning. Här är vi Nordens främsta experter.

Läs mer på www.boxon.se/markning

Fakta om Boxon AB

Adress
Boxon AB
Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Helsingborgs stad

Telefon: +46 042 - 25 07 00

Anställda: 280

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001:2008

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.158