23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trioplast Industrier AB

Trioplast grundades 1965 och utvecklar innovativa och hållbara plastfilmprodukter. Bolaget är en av de ledande aktörerna inom segmentet med en omsättning på 5,5 miljarder kronor och har 1 200 anställda. Koncernens huvudkontor finns i Smålandsstenar, Sverige med produktion i Sverige, Danmark, Nederländerna och Frankrike. Produkterna säljs på den globala marknaden.

 

VI SKAPAR PLAST FÖR FRAMTIDEN

WE ARE RELIABLE, LONG-TERM AND ACTIVE. Trioplast har en ledande position i Europa när det gäller polyetenfilm för en bred variation av olika branscher och verksamheter. Sedan starten 1965 har tillväxten varit stark och idag har Trioplast en marknadsspridning över hela världen. 
Grunden till den position Trioplast har på marknaden idag vilar tungt på långsiktiga relationer och aktiva dialoger med våra kunder och samarbetspartners. Vi utvecklas helt enkelt tillsammans och resultatet blir mervärden i form av hög produktkvalitet och höga servicenivåer, men också nya innovativa lösningar som möter nya behov på marknaden. 

Under åren som gått har vi utvecklat en gedigen och bred kunskap inom alla våra applikationsområden – mycket tack vare närheten till de branscher och marknader som vi agerar på. Vår specialistkunskap gör att vi kan skapa effektiva, och i vissa fall helt skräddarsydda produktlösningar för våra kunder. Som kund hos oss kan du lita på att den rätta kompetensen och resursen finns i huset så att vi alltid kan leverera den bästa lösningen för just din verksamhet. 

Våra produktionsanläggningar finns spridda över Europa, vilket innebär att produktionen ofta finns nära dig. Det bidrar till goda förutsättningar för den relation och det kunskapsutbyte som är så viktig för att utveckla affären hos dig som kund och hos oss som leverantör. Självklart erbjuder vi alltid flexibla transportlösningar så att leveranserna sker på det sätt som passar bäst för din verksamhet. Vi tar ansvar för att vår del i din verksamhet fungerar. WE ARE THERE. 

WE ARE REUSERS. På Trioplast tänker vi miljö i allt vi gör. Varje division, varje produktionsenhet och varje medarbetare bidrar till att minimera vår miljöpåverkan. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att optimera användningen av material, förpackningslösningar och transporter för att hålla vår gemensamma miljöpåverkan till ett minimum. Vi utvecklar tunnare och starkare filmer och använder allt mer återvunnet material i produktionen. Vi optimerar transporten till och från oss genom hög fyllnadsgrad på lastbilarna. På så vis kompromissar vi varken med kvalitet, funktion eller miljö. 

Vi gillar återvinning. Därför återvinner vi allt material i vår produktion som inte levereras ut till våra kunder. Men vi återvinner inte bara eget material, vi återvinner också andras som vi köper in. Det är vårt sätt att visa extra omtanke om miljön. 

WE ARE PROUD. Vi stödjer forskningen för bröstcancer, prostatacancer och barncancer. Det gör vi över hela världen och det ser du genom de färgglada balarna som pryder åkrarna, sopsäckar och bärkassar. Vi är stolta över att vi tillsammans med våra kunder, distributörer och lantbrukare världen över får vara med och bidra till den viktiga cancerforskningen.

Fakta om Trioplast Industrier AB

Adress
Trioplast Industrier AB
Parkgatan 10
333 23 Smålandsstenar
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Gislaveds kommun

Telefon: +46 37134510

Fax: +46 37134590

VAT nummer: SE5562249424

Anställda: 1000

Certifikat: AFS 1999:8, AFS 2001, ATEX, CE, EMAS, FDA-godkänd, GMP+, HACCP, ISO 14001, ISO 22000, ISO 9001:2015, OHSAS 18001, REACH compliance, SVHC Declaration

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Lotta Edin-Johansson

Sänd till en kollega

0.141