23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medborgarskolan Stockholm

Diplomutbildningar och kurser hos Medborgarskolan i Stockholm

Visual Merchandiser – intensiv
Denna grundläggande diplomutbildning på deltid vänder sig till dig som vill jobba som visual merchandiser. Idag består många butikstjänster av en kombination av försäljning och visuell kommunikation – vilket kan vara ingången till ett nytt yrke. Att jobba som visual merchandiser innebär bl.a. att skapa butiksmiljöer och skyltfönster som är visuellt tilltalande, kommunikativa och säljande.

Försäljning, konsumtion och marknadsföring är inte bara siffror. En attraktiv säljmiljö bidrar också till att höja omsättning och resultat samt locka kunder till köp. Man vet idag att en tydlig butikskommunikation också skapar förutsättningar för en konkurrenskraftig handelsplats. Att jobba som visual merchandiser innebär bl.a. att skapa butiksmiljöer och skyltfönster som är visuellt tilltalande, kommunikativa och säljande.

I utbildningen ingår en ett-årig licens av SketchUp, ett ritprogram i 3D där du bygger upp miljöer och skyltfönster (värde ca 6.500 kr). Det ger dig möjlighet att öva på programmet under och efter utbildningens slut.

Läs mer och boka din plats:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/ortssidor/medborgarskolan-stockholm/diplomutbildningar-i-stockholm/

Läs intervju med studerande på Visual Merchandiser-utbildningen:

https://www.medborgarskolan.se/var-varld/konst-och-hantverk/diplomutbildningen-banade-vag-karriarsbyte-och-dromjobbet/

 

Kurser och föreläsningar
Hos oss hittar du också en rad inspirerande kurser, föreläsningar och workshop inom en mängd olika områden, däribland inredning, styling och mycket mer.

Läs mer och boka här:

https://www.medborgarskolan.se/kurser-och-evenemang/

Om Medborgarskolan
Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först – spelar en viktig roll i dagens Sverige. Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi är en ideell förening och vår verksamhet är öppen för alla.

Vi på Medborgarskolan vet att ny kunskap väcker mod och nya möjligheter och får människor att våga säga vad de tänker och tycker. Vi gör vårt yttersta varje dag för att inspirera människor att utvecklas och hämta ny kunskap på ett lustfyllt sätt. Med folkbildning, uppdragsutbildningar och skolverksamhet engagerar vi många människor i hela landet – från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Leverantörstjänster

Fakta om Medborgarskolan Stockholm

Adress
Medborgarskolan Stockholm
Hagagatan 23 A
104 32 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 010-157 60 00

VAT nummer: SE8020060524

Anställda: 350

Sänd till en kollega

0.093