23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gausdal Bruvoll SA

Gausdal Bruvoll är en av de ledande tillverkarna av traditionella träprodukter i gran och har ett starkt fokus på vidare bearbetning.

I Gausdal omfattar verksamheten både sågverk, torkning, sortering och hyvling samt logistik och leverans. I Øyer sköts planering och ytbehandling av ytterbeklädnad i ett av Nordens mest moderna och flexibla ytbehandlingsanläggningar.

Med förgreningar över Norge

Gausdal Bruvoll är ett välfungerande kooperativföretag. Vi ägs av mer än 1.300 skogsägare och sträcker oss från Gjøvik och Toten i söder till Fron och Heidal i norr. Varje år bearbetar vi totalt 160.000 m3 timmer och hanterar viktiga trälastare som täcker stora delar av landet söder om Trondheim.

Stora drömmar och starka nävar.

Vi tackar vår flexibla, dedikerade och hårt arbetande personalstyrka för vår framgång. Under åren har vi hanterat stora mängder trä och skapat lokala värden. Vi har flera andra generationsanställda och uppskattar alla som väljer att arbeta hos oss. Vi har kämpat länge och dedikerade med drömmen om att ge skogsägarna den bästa kontrollen över priset och en säker deposition av timmer på lång sikt.

Starka rötter och stora visioner.

Genom hårt arbete, kunskap och egna innovativa idéer har våra rötter blivit starkare och djupare i samhället, både socialt och ekonomiskt. Idag är vi stolta över att vara ett av de ledande företagen inom den bioekonomiska sektorn på nationell nivå. Gausdal Bruvoll har utsetts till ett grönt banbrytande företag av NHO och arbetar för fortsatta framsteg inom vårt område.

Med perfekta förhållanden för tät och fin gran som passar både konstruktion, styrka och yttre beklädnad, ligger fabriken perfekt inåt landet. Vi utvecklar för närvarande en ny fabrik som kommer att bli den mest avancerade och flexibla i Europa som en del av vårt stora investeringsprojekt # Platform2020.

Vi ser fram emot framtiden.

Vi kan knappt vänta tills den nya fabriken är klar och vi kan fortsätta på vägen mot ännu effektivare, miljövänligare och lönsamare drift av träbelastningar. Vi växer ständigt och söker alltid fler, skickliga partners.

Idag omsätter Gausdal Bruvoll årligen. 300 miljoner norska kronor och sysselsätter nästan 100 personer. Vi ser fram emot fortsättningen.

Trä är vårt arbete.

Leverantörstjänster

Fakta om Gausdal Bruvoll SA

Adress
Gausdal Bruvoll SA
Östre Gausdal
2651 Östre Gausdal
Se på karta

Region
Norge
Oppland
Gausdal

Telefon: +47 02651

VAT nummer: NO811943622

Kontaktpersoner

Arild Åssveen

Sänd till en kollega

0.094