23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hako Ground & Garden AB

Maskiner för dig som står med båda fötterna på jorden. 
Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig. Hako Ground & Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor.

En framgångsrik kombination av starka varumärken, kvalitet och service.
Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Park & Mark, Golf, Hem & Trädgård samt Begagnat. Vi har dessutom affärsområdet Eftermarknad, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Vi vet att kombinationen starka varumärken – kvalitet – service, är en vinnare i längden vilket gör att vi kan bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi på Hako Ground & Garden ser alltid till att du väljer rätt maskin, till rätt yta, så att du kan glädjas många, många år framöver.

Koncernen Hako Ground & Garden
Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 120 anställda och omsätter ca 460 MSEK.

Fakta om Hako Ground & Garden AB

Adress
Hako Ground & Garden AB
Skallebackavägen 10
302 41 Halmstad
Se på karta

Region
Sverige
Hallands län
Halmstads kommun

Telefon: +46 035 10 00 00

Fax: +46 035 10 99 99

VAT nummer: SE5561802231

Kontaktpersoner

Magnus Petterson
Avdelning: Städ
Yrke: Affärsområdeschef
Telefon: +46 708830090

Sänd till en kollega

0.094