23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KB Components AB

Välkommen till KB Components
 
KB Components, tidigare Konstruktions-Bakelit AB, erbjuder helhetslösningar avseende design, utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. Vi behärskar de flesta tekniker och material inom det polymera segmentet.

Vårt företag grundades 1947 och vi är stolta över att vår erfarenhet gör oss till det självklara valet för våra kunder. Vårt huvudkontor ligger i Örkelljunga, i södra Sverige. Vi har många nöjda och lojala kunder som har varit med oss sedan starten.

Under de senaste åren har vi upplevt en mycket positiv utveckling och vi står i en stark position att möta framtiden. KB Components har en hög teknisk kompetens och en bred erfarenhet från många olika branscher, vilket gör oss till en pålitlig och ansvarsfull partner. Genom organisk tillväxt och förvärv,
har vi uppnått en väl avvägd produkt- och kundportfölj, vilket gör oss mindre konjunkturkänsliga.

Vi har produktionsanläggningar i Örkelljunga (Sverige), Anderstorp (Sverige), Kaunas (Litauen), Puebla (Mexico), Wuxi (Kina), Zilina (Slovakien) och Windsor (Kanada). Idag är vi en av Skandinaviens största aktörer inom avancerad plastproduktion och erbjuder tillverkning i moderna och högteknologiska produktionsanläggningar. Vår strategi är att vidareutveckla vårt samarbete med våra kunder, både när det gäller befintliga och nya marknader. KB Components ser ljust på framtiden!

Fakta om KB Components AB

Adress
KB Components AB
Industrigatan
286 85 ÖRKELLJUNGA

Region
Sverige
Skåne län
Örkelljunga kommun

VAT nummer: SE5560816653

Kontaktpersoner

Christina Olausson
Lotta Ahlandsberg

Sänd till en kollega

0.11