23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stockholms Tillskärarakademi

Din framtid i modebranschen börjar hos oss! 

Heltidsutbildningar
Våra heltidsutbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma. Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer din tid på skolan bli intensiv och full av roliga utmaningar.

  • Mönsterkonstruktion och design (1 år) är en komplett grundutbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas med dina fortsatta studier. 
  • Skräddare – inriktning Dam och Klänning (3 år, YH-utbildning) är en specialiserad fortsättningsutbildning som ger dig den kunskap och kompetens du behöver för att kunna arbeta som skräddare. 
  • Mönsterkonstruktör (1 år, YH-utbildning) är en specialiserad fortsättningsutbildning som ger dig den kunskap och kompetens du behöver för att kunna arbeta som mönsterkonstruktör. 

Läs mer om heltidsutbildningarna och ansök här:

https://www.tillskararakademin.com/vuxenutbildningar/heltidsutbildningar/

Deltidsutbildningar
Våra deltidsutbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma och är perfekta för dig som vill kombinera studier med exempelvis arbete. Här kan du välja mellan

  • Inköpare Mode – Intensiv
  • Stylist
  • Entreprenörskap Mode
  • Modelinjen (dag/kväll/helg)

Läs mer om deltidsutbildningarna och boka här:

https://www.tillskararakademin.com/vuxenutbildningar/deltidsutbildningar/


Yrkesinriktade kurser
Våra design-, mönsterkonstruktions- och sömnadskurser riktar sig till dig som älskar kläder, mode och design. Vare sig det är din hobby eller ditt yrke så finns det en kurs som passar dig. Här finns allt från grundkurser till avancerade specialkurser. Kurserna startar både höst och vår.

Läs mer och boka:

https://www.tillskararakademin.com/kurser/

Om Stockholms Tillskärarakademi
Stockholms Tillskärarakademi tillhör idag en av de främsta i landet inom mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design. Vi drivs av glädjen att utveckla, bevara och lära ut hantverksskickligheten, designen, sömnaden och konstruktionen till våra elever.

Med vår långa tradition och erfarenhet kan vi erbjuda både grundläggande och mer avancerade specialutbildningar och kurser inom textil, design och mode. Vi vänder oss därmed till såväl nybörjare som till yrkesverksamma och det finns en rad olika kurser och utbildningar att välja mellan oavsett om det gäller hobby, grundläggande kunskaper eller vidareutveckling. Oavsett vad du väljer får du lära dig hantverksskickligheten samtidigt som vi ger dig redskapen och möjligheterna att utveckla din personliga kreativitet.

Vi som arbetar på Stockholms Tillskärarakademi har alla en gedigen bransch- och yrkeserfarenhet i mönsterkonstruktion, sömnad och design. Till skolan har vi även knutit till oss relevanta samarbetspartners och gästföreläsare som arbetar med design, modeteckning, trend- och färgkonsultation. Detta, i kombination med vår långa erfarenhet, vårt eget erkänt utvecklade mönsterkonstruktionssystem och våra kontakter i modebranschen, gör att utbildningarna och kurserna håller den höga kvalitet som både vi, arbetsmarknaden och högskolor efterfrågar.

Stockholms Tillskärarakademi grundades 1913 och har under åren utvecklats till en av de ledande skolorna i mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design. Tillskärarakademin står under statlig tillsyn med Skolverket som tillsynsmyndighet och med Medborgarskolan som huvudman. Läs mer om huvudmannen.

Fakta om Stockholms Tillskärarakademi

Adress
Stockholms Tillskärarakademi
Hagagatan 23 A
113 47 Stockholm
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 010-157 64 40

VAT nummer: SE8020151778

Sänd till en kollega

0.126