23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

MS Qonceptus Group AB

Qonceptus är en kreativ kommunikationsbyrå som genom sinnesupplevelser stärker varumärken.
Med flera års erfarenhet inom sinnesmarknadsföring skapar vi Qoncept för Butiker - Hotell - Restauranger - Gallerior och andra offentliga eller privata miljöer.

Det kan bland annat innefatta skräddarsydda spellistor, varumärkesspecifik doft eller digital skyltning med unikt innehåll.

Vi bygger och utvecklar alla våra tjänster inhouse, med marknadsledande utrustning, vilket betyder att vi kan skapa innehåll utefter era önskemål. Utan onödiga merkostnader och utan att tumma på kvaliteten. Bara fantasin sätter gränser för vilka upplevelser vi kan skapa genom sinnen!

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige och vi utgår från kontoret som finns i Stockholm.

Hur vi tänker


Vision
Vår vision är att vara i framkant inom sinnesmarkandsföring och driva marknaden framåt för att alltid skapa de bästa sinnesupplevelserna för alla människor i offentliga miljöer.
Mission
Utveckla långsiktigt hållbara qoncept tillsammans med kunden för att skapa de sinnesupplevelser som speglar kundens affärside, varumärke och företag.


Våra kärnvärden

  • Kvalitet – Vi genomsyrar kvalitet i alla led och är alltid väldigt noggranna med hur vi arbetar.
  • Kundfokus – att förstå våra kunder så väl att vi exakt kan veta vilken lösning som passar i varje individuellt fall.
  • Integritet – Ärlighet och tydlighet i alla led för ett långbart och hållbart samarbete.
  • Långsiktigt samarbete – Oavsett ifall det handlar om ett nystartat eller etablerat företag så vill vi vara med på resan och långsiktigt finnas vid företagets sida för att hela tiden skapa de bästa sinnesupplevelserna för kunden.
  • Personal – Vi är engagerade i att skapa bästa möjliga miljö för våra anställda för att attrahera drivna och kunniga människor till företaget och hjälpa de utvecklas genom hela resan.
  • Miljötänk – Vi tänker miljövänligt i alla led – allt mellan att enbart ha miljöbilar till hur mycket papper vi printar.

Produkter

Fakta om MS Qonceptus Group AB

Adress
MS Qonceptus Group AB
Varuvägen 9A
125 30 Älvsjö
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08-52292323

VAT nummer: SE5591599823

Sänd till en kollega

0.094