23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Scanico A/S

Scanico A / S är en av de ledande leverantörerna av högeffektiva spiralsystem - frysar, kylare och ångkokare / pastöriseringsmedel.

Scanico har levererat spiralsystem till livsmedelsindustrin i mer än 20 år. Vi har alltid prioriterat forsknings- och utvecklingsaktiviteter högt för att hitta de bästa lösningarna för våra kunders behov. Vi investerar mycket tid i att utveckla högkvalitativa produkter och system som förbättrar och kompletterar våra kunders nuvarande produktionssystem. Vår teknik tillför mervärde till produktionsanläggningar världen över.

Scanicos kyl- och fryslösningar är kända och respekterade av livsmedelsproducenter över hela världen. Sedan vi startade utvecklingen och tillverkningen av rostfri stålutrustning för livsmedelsindustrin i Aalborg, Danmark, har vi upplevt tillväxt varje år.

Scanico har cirka 75 kompetenta och erfarna personer anställda. Ett stort antal av våra anställda har en högre teknisk utbildning och / eller många års relevant branscherfarenhet, vilket garanterar en hög grad av kompetens inom produkt- och processutveckling.

Dessutom har vi erfarna ingenjörer som tar hand om vår installation och kundservice över hela världen. Våra moderna IT- och produktionsanläggningar ger optimala förutsättningar för design och produktion av våra kvalitetsprodukter.

Fakta om Scanico A/S

Adress
Scanico A/S
Gugvej 152C
9210 Aalborg SØ

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

VAT nummer: DK32153372

P nummer: 1015276173

Anställda: 75

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Inger Schultz

Lars Søderman

Sänd till en kollega

0.11