23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Mettler-Toledo AB

METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och tjänster. Vi har starka ledarpositioner i alla våra företag och tror att vi har globala ledande positioner inom de flesta av dem. Vi är erkända som innovationsledare och våra lösningar är avgörande för viktiga FoU-, kvalitetskontroll- och tillverkningsprocesser för kunder inom ett brett spektrum av branscher inklusive biovetenskap, livsmedel och kemikalier. Vårt försäljnings- och servicenätverk är ett av de mest omfattande i branschen. Våra produkter säljs i mer än 140 länder och vi har en direkt närvaro i cirka 40 länder. Med beprövade tillväxtstrategier och fokus på genomförande har vi uppnått en långsiktig historia av starka ekonomiska resultat. För mer information, besök www.mt.com.
 
Global räckvidd med lokala support- och servicekontor
Vi har ett av branschens största sälj- och servicenätverk på plats för att hjälpa våra kunder jorden runt – över 5 000 sälj- och serviceexperter står till din tjänst.

Vår världsomfattande sälj- och serviceorganisation garanterar att vi har utbildade och erfarna specialister på plats för att hjälpa våra kunder.

Våra tillverkningsanläggningar finns i USA, Tyskland, Storbritannien, Schweiz och Kina. Detta ser till att vi alltid finns nära våra kunder – och då talar vi inte bara om logistik, utan även om vår förmåga att reagera snabbt och anpassa oss efter lokala behov.

Du kan köpa våra produkter och tjänster i över 100 länder.

Mettler-Toledo AB
Virkesvägen 10
120 08 Hammarby Sjöstad
Sverige
VAT nummer: SE5560254418
ISO 17020, ISO 17025, ISO 9001:2015, ATEX, FDA-godkänd, GMP+, CE, FSSC 22 000, HACCP, RoHS Declaration
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.094