23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FruitMasters

Om FruitMasters  
FruitMasters är ett nederländskt kooperativ av fruktodlare som levererar frukt till nationella och internationella grossister och återförsäljare. 
Tack vare våra anslutna fruktodlare kan FruitMasters leverera holländsk frukt av bästa kvalitet till bästa pris.

Ger odlarna möjligt att göra framgångsrika affärer  
Frukt är en känslig produkt och vi anser att den kärlek som läggs på produkten återspeglas i kvaliteten. FruitMasters garanterar därför en rättvis process där odlaren kan förhandla fram bästa möjliga pris för produkterna. Innovation och kreativitet är viktiga byggstenar för hur vi hanterar våra affärsrelationer så att odlarna kan få ut det bästa av naturen - något som vi har varit stolta över i 100 år. 

Grundläggande distribution  
FruitMasters levererar frukt direkt från odlare i Nederländerna. Detta gör det möjligt för oss att bättre hantera hela processen, från odlare till konsument, från sortering till förpackning och från varumärke till hyllpresentation. Vi specialiserar oss också på skräddarsydda förpackningar, som odlarna kan välja själva eller tillsammans med oss.

Hållbarhet
FruitMasters representerar det bästa av människor och natur. Företagets samhällsansvar (CSR) finns i vårt DNA och handlar om hur vi driver vår kärnverksamhet som distributör. Vi arbetar med hållbara initiativ hela vägen genom värdekedjan, till exempel med att stödja odlare i att minimera vattenförbrukningen, undvika slöseri, använda förnybar energi och optimera biologisk mångfald, samt säkerställa spårbarhet.

 

Fakta om FruitMasters

Adress
FruitMasters
Deilseweg 7
4191 NX Geldermalsen

Region
Netherlands

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Brian Orland

Maja Clæsøe Jørgensen

Sänd till en kollega

0.11