23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SK Svejsemateriel A/S

SK Svejsemateriel A/S

har i över 20 år servat järn- och metallindustrin med slitagedelar för skärning och svetsning i både Skandinavien, Europa samt delar av Asien. Vi är även kända för vårt stora lager och snabba leveranser.

Vi samarbetar med några av de bästa europeiska och amerikanska leverantörerna inom de olika produktområdena och sätter kvalitet i främsta rummet för såväl de produkter vi säljer som själva frakten.

Försurning
På SK Svejsemateriel är vi i Danmark ensam distributör av Weldbrush avsyningsmaskiner, som används för rengöring av i första hand rostfritt stål efter svetsning. Maskinerna används vanligtvis av företag verksamma inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin.

Laser


Vi är återförsäljare och distributörer av laseroptik från två av världens största tillverkare, II-VI och Ophir. Linser, speglar och reflektor från dessa två leverantörer finns i alla nya lasrar världen över.

Vårt sortiment består av laserslitagedelar i mer än 22 olika system. Vi har alla primära slitagedelar i vårt program som inkluderar munstycken, hållare, keramiska delar, skyddskåpor och optik. Utöver det säljer vi även Fiberlaserdelar som - speglar, reflektorer och fiberlasermunstycken för: Bystronic, Prima, Salvagnini, Trumpf.

Plasma


Alla våra PLASMA-slitagedelar är CNC-tillverkade, processkontrollerade och kvalitetstestade. Vårt program innehåller både original- och kopieringsslitagedelar för över 32 av de mest populära systemen som: ATTC, Cebora, ESAB, Migatronic, Binzel, Hypertherm Powermax, Kemppi, Kjellberg, Komatsu, Thermal Dynamics med mera.

Dessutom säljer vi PLASMA Torch Body med "livstidsgaranti" för följande Hypertherm-maskiner: HPR130xd, HPR260xd, HPR130, HPR260 och HT2000. Dessa kommer som ATTC-omvandlingssatser med högkvalitativ ficklampa. Med "livstidsgarantin" slipper du därför att investera i ett nytt Burner Head igen och du slipper därför denna kostnad i ditt produktionsled i framtiden.

Mig / Tig


ME delar av högsta kvalitet för över 20 olika maskiner. MIG svetsslangar för både vatten- och luft/gaskylda. Dessutom är vi exklusiv distributör och lagerledare av kontaktmunstycken från den europeiska leverantören Finn-Tips. Vårt TIG-program innehåller de vanligaste slitagedelarna till luft- och vattenkylda brännare, bl.a. packningar, klämbussningar, hus för klämbussningar, gaslinser, keramik, lavamunstycken och brännarhuvuden för: Migatronice, Binzel, ESAB, Kemppi.

Oxy-fuel / Flamskärning
Vi levererar helsmidda skärmunstycken / fog munstycken av högsta kvalitet för alla gaser och alla typer av skärbrännare för hand- eller maskinskärning. Det stora urvalet av skärmunstycken kommer att kunna lösa vilken skäruppgift som helst.

Vattenskärning
För vattenskärning säljer vi till alla vanliga system på marknaden, inklusive: Fokusmunstycke i 3 olika kvaliteter, öppningar i safir och rubin, plus de flesta andra slitagedelar inom detta område.

Diverse
Vi är även återförsäljare av Markal metallmarkörer och temperaturstift från amerikanska LA-CO, som här 2017 förvärvade J.P. Nissen Markers. De populära Shurlite-gas tänder såväl som stenar, av hög kvalitet. Behöver du annat, ring eller skicka ett mejl. Vi är kända för flexibilitet och hjälpsamhet!

 

 

Fakta om SK Svejsemateriel A/S

Adress
SK Svejsemateriel A/S
Hørskætten 28
2630 Taastrup

Region
Danmark
Sjælland
Greve Kommune

Telefon: +46 43696910

VAT nummer: DK14118799

P nummer: 1000683149

Kontaktpersoner

Dan Lindgreen
Avdelning: Owner / Partner
Telefon: +45 22270321

Sänd till en kollega

0.111