23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hett Tech AB

Hett Tech ny utmanare på den svenska medtechmarknaden
I tuff konkurrens startar bolaget sin verksamhet som erbjuder laboratorieutrustning, service och hög kompetens. Hans Nilsson, vd och grundare vill ta företaget till främsta marknadsposition.

När hållbar innovation och säkerhet går före allt annat, är Hett Tech svaret på vad hög kompetens och insikt i att vara en del av lösningen, betyder för den svenska medtechmarknaden. Med lång erfarenhet och mycket goda relationer till olika distributörer världen över besitter Hett Tech unika värden, viktiga för framtidens vård och framtidens samhällsekonomi.
- Jag ser verkligen fram emot att på nytt få leverera marknadens främsta produkter och tjänster i en industrisektor där detta är en förutsättning för en effektiv vård och omsorg, fortsätter Hans.

Med sin roll på marknaden bidrar Hett Tech till att förbättra och utveckla befintlig teknologi. Företaget är verksamt och i produktion sedan den 1 juli. Både Hans Nilsson och Peter Gullbrandz som arbetar på Labtek Sverige AB är kända profiler i branschen och Hans var tidigare vd och grundare till Hettich Labinstrument AB.

Hett Tech AB är ett distributions- och serviceföretag på den svenska medtechscenen. Företaget tillhandahåller laboratorieutrustning, kompetens och tjänster till företag och organisationer inom svensk sjukvård och industri. Tillsammans med välkända och ledande leverantörer i Sverige och världen sätts fokus på kontinuitet, hög tillgänglighet och marknadsnärvaro.

Som vår kund får du säker tillgång till all ny teknik, kunnande och utveckling inom centrifuger, inkubatorer, mikrobiologisk automation, blodbanksprodukter m.m.

Fakta om Hett Tech AB

Adress
Hett Tech AB
SJÖÄNGSVÄGEN 15
192 72 SOLLENTUNA

Region
Sverige
Stockholms län
Sollentuna kommun

Telefon: +46 (0)10 207 10 15

VAT nummer: SE5591982771

Kontaktpersoner

Hans Nilsson

Sänd till en kollega

0.093