23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Schur International A/S

Schur är en komplett leverantör inom förpackningar och förpackningslösningar. Vår expertis omfattar kartongförpackningar, flexibla förpackningar, förpackningsdesign, förpackningsmaskiner och märkning. Vi utvecklar och erbjuder även olika konsumentprodukter, som DropStop®.

Schur är mer än bara förpackning. Vi skapar optimala förpackningskoncept i samarbete med våra kunder och vi arbetar med både traditionella, framtidsinriktade och miljöanpassade förpackningar. En kombination av den senaste tekniken och många års erfarenhet gör vår produktion snabb, flexibel och mångsidig.

Schur grundades 1846 av Johan Wilhelm Schur, då han öppnade en litografisk verkstad i hjärtat av Horsens. Idag leds den numera internationella förpackningskoncernen av 6:e generationen – och med mer än 175 års erfarenhet är vi förmodligen det äldsta familjeägda förpackningsföretaget i världen. Det har vi uppnått genom innovation, kunnande, marknadsinsikt och relationer. Våra grundvärderingar är ordetlighet, kvalitet, närhet och ödmjukhet.

Schur är ett internationellt team på 12 företag och vi har en personalstyrka på drygt 900 personer anställda i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike, Australien och USA.

Schur - Leader of the Pack.

Schur International A/S
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
VAT nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068
900
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.078