23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

NGI A/S

NGI A/S är specialiserad på industriella hygienkomponenter för maskiner och utrustning inom livsmedels-, mejeri-, bryggeri- och läkemedelsindustrin. Kort sagt, lösningar som måste uppfylla de mest skärpta hygieniska standarderna och rengöringskraven.

Kombinationen av gedigen rådgivning och bred branschkunskap gör att vi kan erbjuda ett heltäckande och innovativt produktsortiment av alla typer av justerbara nivelleringssystem och höjdjusterbara komponenter.

Vår kompetens om de olika branscherna inom maskintillverkning och livsmedelsindustri gör oss till en värdeskapande partner med fokus på rådgivning, sparring och kunskapsdelning. Läs mer om de lösningar vi har levererat till livsmedelsindustrin.

NGI är det enda företaget i världen som kan erbjuda hygieniska maskinskor och lagerhus som är certifierade enligt 3-A, EHEDG och USDA-standarder. Dessutom erbjuder vi ett brett sortiment av standardprodukter som plastskor, solida skor, standard skor och hygieniska hjul.

Företaget grundades 1972 och har vuxit till att bli världens ledande tillverkare av hygieniska komponenter i rostfritt stål. Idag finns NGI representerat i mer än 50 länder.

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
VAT nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490
180
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031