23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

JEROS A/S

JEROS A/S är ett internationellt företag med mer än 60 års erfarenhet utav utveckling, produktion och försäljning av tallriksdiskmaskiner, diskmaskiner och boxdiskmaskiner för detaljhandel och industri. Företaget är ett modernt, lösningsorienterat produktionsföretag med en hög grad av flexibilitet för att möta framtida krav på produktion av kvalitativa och funktionella lösningar.

Bakom JEROS står ett team av innovativa medarbetare som, var och en med sin specialitet och sitt kunnande, bidrar till att säkerställa den framtida utvecklingen.

Företaget grundades 1963 i Odense/Danmark, där allt börjades med att tillverka plåtrengöringsmedel, som huvudsakligen såldes på den danska marknaden.

Under 1970-talet byggdes ett nätverk av distributörer upp i hela Europa och idag är JEROS A/S inte bara den äldsta tillverkaren av plåtrengörare för 2-kantark, utan också marknadsledande i Europa.

Sedan 1972 har JEROS A/S också specialiserat sig på tillverkning av diskmaskiner. JEROS diskmaskiner finns i olika modeller och storlekar för branscher som bagerier, konditorier, slakterier, catering, snabbmat, fisk- och livsmedelsindustri etc. JEROS diskmaskiner exporteras över hela världen. Produktprogrammet sträcker sig från servicediskmaskiner, grovdiskmaskiner, genomgångsmaskiner och kassadiskmaskiner, som är modulära så att individuella lösningar kan erbjudas för att möta behoven hos varje kund.

JEROS A/S
Nyborgvej 8
5750 Ringe
Danmark
VAT nummer: DK33546513
P nummer: 1003040514
50
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.094