23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Allvåg AB

Hållbara och noggranna vågar samt lättanvända moderna kassasystem, betalterminaler inlösenavtal mm. för alla verksamheter


Ända sedan Hjalmar Lindquist år 1945 startade Allvåg i lokalerna på Hälsingegatan 8 har målet för oss på Allvåg varit att hjälpa er verksamhet att hitta den bästa möjliga lösningen med vågar och kassaregister. När Hjalmar först startade företaget var grannarna en mjölkbutik, ett bageri och en gammal polisstation. När deras verksamheter flyttades expanderade vi och även deras lokaler fylldes med alla sorters vågar ni kan tänka er.

Vågar från oss på Allvåg håller alltid högsta kvalitet, kommer från de mest pålitliga och kunniga vågleverantörerna i världen och ni kan alltid få support från våra väldigt trevliga och duktiga servicetekniker med ovärderlig erfarenhet och stort kunnande. 

I vårat showroom på Enebybergsvägen 10A i Danderyd är ni alltid välkomna in på en kopp kaffe medan ni tittar på och/eller får en demonstration av våra etikettvågar, betallösningar och mycket annat. Det går också att köpa etiketter och kvittorullar på plats hos oss. Via vår webshop kan ni handla direkt med kort eller Klarna, hitta mer information om oss och våra produkter men också göra en offertförfrågan eller komma i kontakt med oss. Oavsett om ni är intresserade av att köpa någon av våra produkter eller om du behöver hjälp med programmering, service och support mm finns vi där. 

Vi kan hjälpa er med kassaregister, kassasystem, kortinlösenavtal, betalterminaler och annat som gör att ni lätt kan komma igår med att ta betalt. Vi på Allvåg kan erbjuda er ”hela paketet” till rätt pris.

Allvåg AB
Enebybergsvägen 10A
182 36 DANDERYD
Sverige
VAT nummer: SE5562015007
3
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.016