23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

AB Carlsson & Möller

Om företaget

Trygghet och lönsamma lösningar
Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig till lösningar som ger dina produkter nya egenskaper och möjligheter.
I mer än 70 år har vi hjälpt kunder med framgångsrika lösningar.

Vi har ett av Nordens största lager av härdplaster och termoplaster från världens främsta tillverkare.

Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, British Standard, DNV m.m.

Vi arbetar endast med kvalitetsmaterial med specifika egenskaper, som är noggrant fastställda och kontrollerade. Allt som vi levererar till dig kan du få med ursprungscertifikat såsom SS-EN 10204 och liknande. Du får fullt spårbara, trygga och säkra lösningar som ger full valuta för pengarna.

Vår affärsidé
Carlsson & Möller är ett ledande kunskapsföretag inom konstruktionsplaster som erbjuder tillverkning, montering, halvfabrikat och tekniska lösningar inom prioriterade branscher i Norden.

Vår vision och ambition
Vår vision är att vara den naturliga partnern vid materialval och lösningar i konstruktionsplast för företag i Norden. Vi ska vara marknadens mest kundvänliga och pålitliga leverantör av konstruktionsplaster och plastdetaljer. Som underleverantör av plastdetaljer till krävande kunder, vet vi hur viktigt det är att vara en partner som man kan lita på, slippa jaga och få bästa tänkbara service av.
Vi har många företag med mycket kända varumärken bland våra kunder. De allra flesta har vi haft under många år. Våra kunder finns främst i Sverige, eftersom de uppskattar fördelarna med närheten till leverantören.

När vi tar fram en teknisk lösning deltar vi gärna i era utvecklingsprojekt för att optimera resultatet ur kvalitets- och kostnadshänseende, för er skull och för vår.

Nyckeln till vår framgång är vår företagskultur. Denna har lagt grunden till att vi kan infria det vi lovar beträffande pålitlighet och att vara lätta att göra affärer med.

• Hög kvalitet på halvfabrikat
• Hög kvalitet vid bearbetning
• Certifierade material USP, EMEA, EU Pharma, ISO 10993, FDA 3A-DIARY, EU direktiv 2002/95/EC (RoHS), EG1935/2004EC
• God leveranssäkerhet
• Spårbarhet enl. SS-EN 10204
• Certifierade enl. ISO 9001:2015
• Certifierade enl. ISO 14001:2015
• AAA-rating, högsta kreditvärdighet

Företagspolicy
• De varor och tjänster som Carlsson & Möller tillhandahåller skall tillfredsställa kundens uttalade och underförstådda förväntningar. På så sätt uppnår vi världsklass och förbättrar vår konkurrenskraft för att i framtiden behålla och öka våra marknadsandelar.

• Vår verksamhet kan påverka oss själva och den miljön vi lever i. Vi förbättrar ständigt vårt verksamhetssystem och reducerar skadliga effekter och risker som kan drabba människa eller miljö.

• Vi utvecklar metoder och använder material som är skonsammare mot miljön och reducerar avfall och utsläpp. Vi tar vara på våra resurser och utbildar personal som aktivt deltar i miljöarbetet och bidrar till förbättringar. Vi uppfyller lager , förordningar och miljökrav.

Mål
Företagets kvalitets- och miljömål fastställs och följs upp av ledningsmöten och ledningens genomgång. Verksamhetens övriga mål fastställs vid processutvärderingarna.

AB Carlsson & Möller
Box 22161
Besöksadress: Garnisonsgatan 45
250 23 Helsingborg
Sverige
VAT nummer: SE5560570011
85
AAA, EN 10204 , FDA-godkänd, FSC, Fairtrade, GMP+, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, REACH compliance, RoHS Declaration, SS-EN 10204, ATEX, Achilles, CE, DNV-OS-C401
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063