23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kurs i Livsmedelssäkerhet den 12 mars 2020 i Göteborg

Totalt SEK 3 950 exkl. moms
Utbildningsregion
Sverige > Alla regioner
Period(er)
den 12 mars 2020

den 12 mars 2020

Kursen behandlar systematisk bedömning av risker och möjligheter och syftar till att visa på behovet av systematiska risk- och möjlighetsanalyser för olika grundförutsättningar.
Utbildningen ger exempel på hur denna systematik kan användas inom fyra olika områden:

• Hantering av allergener och andra överkänslighetsframkallande livsmedel
• Skadedjursövervakning och kontroll
• Luftkvalitet och mikrobiologisk förorening
• Listeriaövervakning och kontroll

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som arbetar med ledningssystem för livsmedelssäkerhet inom livsmedels- eller förpackningsindustrin och ansvarar för eller genomför relevanta åtgärder. Kanske köper du även in tjänster från underleverantörer såsom konsulter, skadedjursbekämpning, laboratorietjänster, ventilationslösningar etc.

Sänd till en kollega

0.125