23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Beställ catering utöver det vanliga i Upplands Väsby

Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby erbjuder ett brett utbud av mat för catering eller avhämtning, från smörgåsar och wraps till varm mat och tårtor. Här kan du få hjälp att ordna en lättare måltid på kontoret eller en större tillställning, oavsett om det gäller en konferens, en fest eller en begravning. Så om du letar efter catering eller avhämtning i Upplands Väsby, kan Restaurang Rönnerdahls vara ett bra alternativ. Med deras breda utbud av smörgåsar, wraps, sallader, varm mat och sötsaker kan de ordna allt du behöver för din nästa tillställning.

De är också flexibla och kan anpassa sig efter dina behov, oavsett om du behöver en enkel lunch till kontoret eller en större fest. Med högkvalitativa råvaror och erfarna kockar kan du vara säker på att du får mat av hög kvalitet. Beställ i god tid för att ge dem tillräckligt med förberedelsetid och få en smidig och problemfri leverans eller avhämtning av din mat.

Smörgåsar och Wraps

Restaurang Rönnerdahls erbjuder ett stort utbud av smörgåsar och wraps. De kan hjälpa till att ordna smörgåsar med ost, skinka, kalkon, salami, brieost, rostbiff, kyckling och skagenröra. Varje smörgås kostar mellan 30 och 70 kr. För wraps kan du välja mellan kyckling/sötpotatis/chili, caesar kyckling, rostbiff eller vego. Varje wrap kostar 85 kr.

Sallader

Om du letar efter något fräscht och nyttigt kan du välja en av Rönnerdahls sallader. De erbjuder en Caesarsallad med kyckling, räksallad, pastasallad med kyckling eller en grekisk sallad. Priserna varierar mellan 70 och 175 kr.

Varm mat

Restaurang Rönnerdahls erbjuder också varm mat för catering eller avhämtning. De har en daglig special som består av kött, fisk eller vego alternativ för 115 kr.

Något gott till kaffet?

Förutom mat kan du också beställa bryggkaffe i termos med mjölk, socker och pappmuggar inkluderade för 20 kr exklusive moms. Om du vill ha något sött till kaffet kan du beställa alla slags fikabröd och kondisbitar som kan levereras eller hämtas upp dagen efter beställning. Restaurangen erbjuder också alla typer av tårtor och bakelser som kan beställas senast kl. 12 för leverans eller hämtning nästa dag. Kontakta dem för en offert.

Beställning

För att beställa catering från Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby kan du antingen besöka deras hemsida eller ringa dem direkt. Det är viktigt att du beställer i god tid för att de ska ha möjlighet att förbereda allt. Leverans kan ordnas mot en extra avgift.

Sänd till en kollega

0.016