23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Padelkläder – vad behöver du veta?

Om du gillar intensiva sporter där lagandan står i fokus som kan padeltennis verkligen passa dig bra. I den här artikeln berättar vi lite mer om sporten i sig men även utrustningen som behövs för att kunna spela en bra match.


Varför är padelkläderna så viktiga? Svaret är enkelt, de är av stor betydelse för att de påverkar din förmåga att röra dig fritt och prestera bra. Humbleton är bara ett exempel på en tillverkare och leverantör av padelkläder som du kan titta på ifall du behöver handla en outfit. Hett tips är att välja kläder som har en lång hållbarhet och god kvalité. Outfiten ska ge dig stor rörelsefrihet och hög grad av komfort. Finns det några trender när det kommer till padelkläder? Faktiskt, ja och de går vi genom i nästa rubrik, så häng kvar.

Lite mer om trenderna

Självklart, finns det trender när det kommer till padelkläder. En klassisk lösning för herrarna är välsydda kortarmade skjortor och shorts till. För den som vill vara extra elegant kan skjortan bytas ut mot en pikétröja.

Tjejerna spelar i många fall iklädda i linne och en kort kjol. Linnet är oftast tight och följer kroppsformen för att tillåta en maximal rörelsefrihet. Det är den klassiska tvådelade outfiten. Ett annat alternativ som blir allt mer populärt är den korta klänningen som många anser vara lite elegantare och kvinnligare.

Dominerar vissa färger? Svaret är ja. En del färger är mer populära än andra. Vit och mörkblått träffas på relativt ofta. Neutrala nyanser kombineras med några färgglada detaljer eller så satsar man på en strikt outfit där man fokuserar på att endast ha en ljus topp och mörk underdel utan några färgklickar.

 
Vem passar egentligen sporten?
Padeltennis är en sport som utmärker sig med snabba rörelser och hög intensitet.  Gillar du snabba tag och vill du verkligen ta ut dig när du tränar så passar den här sporten dig. Padeltennismatcherna omfattar fyra spelare. Med andra ord handlar det om en lagsport därför är det bra om du har en förkärlek för just sådana typer av aktiviteter. Du ska kunna vara en bra teamplayer som är redo att diskutera strategier och bidra till en bra laganda. För att sammanfatta passar sporten dig som gillar intensitet, snabba rörelser och lagsporter.

Om du inte riktigt vet ifall detta passar dig så rekommenderar vi att du skriver upp dig på en match och testar.

Sänd till en kollega

0.047