23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Komponenter för maskinkonstruktion och automation

Säljes
Förfallodatum
den 14 maj 2021
Skick
Ny
Tillverkare
isel germany

Linjära axlar 


Linjära axlar används inom många olika områden vid tillverkning och maskinteknik. Isel Germany har ett flexibelt system inom sitt utbud inom automation. Isels linjärteknik bygger på många års erfarenhet och många införlivade kundkrav. Solectro AB hjälper er att hitta en passande lösning för er applikation.

Lineärskenor


Lineära gejdskenor, släde, åkvagn och tillbehör. Isel Germanys gejdskenor med tillbehör är väl beprövade och har lång livslängd och finns i många utförande för flertalet olika applikationer. 

Drivelement


Kulmutterspindlar och kulmuttrar från Isel Germany tillverkas i olika längder, diametrar och spindelstigningar. Dessa drivelement håller hög kvalitet och arbetar effektivt och med låg friktion. Går även att beställa med kundspecifik ändbearbetning. 

Aluminiumprofiler


Isel Germanys aluminiumprofiler är kompakta och tunga profiler för att uppfylla kraven inom industri och maskinbyggnad. Profilerna är vridfasta och har en hög stabilitet. Med isels aluminiumprofilsystem är enkelt att konstruera och montera bland annat maskinstativ, arbetsbord, maskinbord, skyddshuvar, hyllor, pelare och olika plattformar. Vi  erbjuder hjälp med konstruktion och montering. Genom profilernas flexibiliet, kompakta design och höga stabilitet kan valfria anläggningar byggas enkelt och snabbt.

Söker du ytterligare komponenter inom maskinkonstruktion och automation så besök vår

hemsida


SOLECTRO AB

www.solectro.se

 

 

 

 
Säljare
Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige

Karoline Ljung
Telefon: +46 40536623
Fax: +46 (0)40 53 66 10

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.156