23948sdkhjf

Om Food Supply

Food Supply SE är en del av Nordiske Medier. Det är ett branschnätverk där leverantörer, underleverantörer och inköpsverksamheter inom livsmedelsindustrin enkelt kan komma i kontakt med varandra. Här kan ni också hitta upplysningar om varandra, sälja nya och begagnade produkter och maskiner, sätta in jobbannonser, nyheter och mycket, mycket mer. Utöver detta ger Food Supply dig en enastående möjlighet att hålla dig à jour med vad som händer i branschen genom vårt dagliga nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut till 10257 nyckelpersoner inom livsmedelsindustrin.

Food Supply’s syfte är att vara livsmedelsindustrins knutpunkt när det gäller information, nyheter och kontakter.


Om Nordiske Medier


Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Aalborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Nordiske Medier har en total omsättning på över 200 miljoner kronor och är ett stabilt företag med god ekonomi. Sedan 2012 är verksamheten en del av den danska mediaverksamheten Det Nordjyske Mediehus, grundat 1767.

Läs mer på vår hemsida!

Sänd till en kollega

0.094