23948sdkhjf

Paradiset växer

Den ekologiska matbutiken expanderar.
Sedan sommaren 2015 huserar den ekologiska butiken Paradiset i 1 600 kvadratmeter stora lokaler på Södermalm i Stockholm. Nu, efter visst hemlighetsmakeri, står det klart var nästa butik slår upp portarna.

Läs också: Han öppnar Skandinaviens största ekobutik

Paradiset, som nu kan betraktas som en matvarukedja, öppnar i korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan, i huvudstaden. Den 1 200 kvadratmeter stora butiken kommer att vara inriktad på färskvaror och även driva en slags kaféverksamhet.

— Läget kan inte bli bättre. Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset till en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Med 800 parkeringsplatser tvärs över gatan blir det även lätt att göra sin veckohandling. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer, säger Johannes Cullberg, Paradisets grundare och vd.

Affärsidén bakom Paradiset, som utsågs till Årets ekobutik av Svenska Odlarlaget och blev utnämnt till Årets hjärta vid Fast Food Award, är att ha ett sortiment med 75 procent ekologisk mat från småskaliga och lokala producenter.

Läs också: De är bäst i snabbmatsbranschen
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078