23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hållbart och vegetariskt – så påverkas livsmedelsproducenterna

| Medlemsnyhet | Företag Air Liquide Gas AB

Trenden att äta mer vegetariskt och hållbart ökar och våra föränderliga matvanor kan även påverka livsmedelsproducenterna.

Nya trender gör att livsmedelsindustrin måste vara lyhörd och flexibel. Konsumenter som äter vegetarisk och hållbar kost vill t ex gärna ha produkter med köttliknande utseende och smak. Inte sällan vill de även minska sin miljöpåverkan i samband med valet av livsmedel. De nya trenderna glädjer säkert livsmedelsindustrin, men de kan kräva en del förändringar vid produktion och förvaring av livsmedlen.

Läs mer i vår blogg-artikel “Flexitarianer - nya mattrender ger nya utmaningar för livsmedelsindustrin”.

Air Liquide har en rad lösningar för att behålla hög kvalitet på smak och utseende. Våra ALIGAL™ livsmedelsgaser förlänger hållbarheten på olika typer av livsmedel, som färdiglagade rätter, frukt, grönsaker, kött, fågel, fisk, ost, bröd och mejeriprodukter. 

Mer information?
Kontakta vår expert Mats Nilsson, Business developer och Field Sales, Food & Pharma


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Air Liquide Gas AB

Box 2911
212 09 Malmö
Sverige
Air Liquide Gas AB

Sänd till en kollega

0.069