23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Praktiska förpackningar till desinficerande våtservetter

| Medlemsnyhet | Företag Superfos

Hygien och effektiv rengöring har extrem efterfrågan just nu och i flera industrier är desinficerande våtservetter mycket populära. Superfos erbjuder en serie innovativa hinkar till dem.

De flesta av oss gör numera allt vi kan för att hålla ytor rena och desinficerade så att vi kan undgå smitta. Därför används desinficerande, hygieniska och effektiva våtservetter i flera branscher. Det gäller särskilt hälsosektorn, livsmedel- och mejeriproduktionen och hotell- och restaurangbranschen.

”I flera olika industrier använder man desinficerande våtservetter flera gånger varje dag och därför sätter de också värde på en praktisk, hygienisk och stark förpackningslösning. Våtservetter bör vara enkla att ta och skyddas när de inte används. Därför är vi på Superfos glada över att kunna presentera en serie förpackningar med pip och återförslutning till desinficerande servetter”, förklarar Jørgen Bitsch, som är General Sales Manager på Superfos, en verksamhet inom Berry Global.

Färger som signalerar hygien
Förpackningslösningen är en vidareutveckling av de populära Paintainer®- och SuperLift®-serierna med hinkar.
I locket finns en funktionell pip med återförslutningsbar kork som finns i både vitt, mörkblått och rött.

Standardfärgen på hinken och locket är vit, men går också att få i de färger som Superfos vanligtvis erbjuder i sin färgpalett. Förpackningen kan dekoreras med In-Mould-Labelling eller offset, beroende på den valda basen. Dessutom kan man välja mellan en förpackningslösning med plastgrepp på behållaren eller med ett hängande plastgrepp.

Finns i flera storlekar
Hinkarna till de desinficerande servetterna finns i storlekarna small, medium och large − från 2,1 liter upp till 14 liter – för att möta de olika behoven av storlekar från både producenter och deras kunder.

Locken finns i flera diametrar: för SuperLift®-serien finns locken i Ø198, 226, 267 och 293 mm. För Paintainer®-serien är lockets diameter 180 mm.

För mer information, kontakta gärna jorgen.bitsch@rpc-superfos.com. Superfos svarar gärna på frågor om både hinkserien och leveranstider.

Medlemsnyhet

Företag
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079