23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rån i hinkar från Berry Superfos

| Medlemsnyhet | Företag Berry Superfos

Som ett av de största glassföretagen i Rumänien säljer TOPGEL också rån – nu i plasthinkar från Berry Superfos. Hinkarna förbättrar synligheten, logistiken och möjligheten för återanvändning hemma hos konsumenten.

I Rumänien, där det bor ungefär 20 miljoner människor, är TOPGEL en av de största glassproducenterna. Företaget har i över 20 år stillat sötsuget hos fler och fler kunder med glassdesserter och godsaker.

Glass med rån är en fröjd både för ögat och gommen och rånen från TOPGEL är populära. Försäljningen av de stora familjeförpackningarna går riktigt bra och fram tills nyligen såldes de i vanliga kartonger med tryck. De är nu ersatta av fyrkantiga SuperCube®- och runda SuperHelio-plasthinkar från Berry Superfos, en verksamhet inom Berry Global.

Mer effektivitet genom form och storlek
Olaru Viorel, administrativ chef på TOPGEL är mycket nöjd med den nya förpackningslösningen:

“Vi tycker mycket om de snygga hinkarna från Berry Superfos i familjestorlek; de håller hög kvalitet, ser fina ut och förmedlar vårt märke på bästa sätt. Den platssparande formen innebär att vi kan vara mer flexibla när vi planerar vår produktion och det har också gett många fördelar gällande vår logistik.”

Den fyrkantiga lösningen är SuperCube®-hinken i två storlekar, 10,8 liter och 5,5 liter, med plombering och ett peel-off-lock som är enkelt att öppna. TOPGEL har också valt en rund SuperHelio-hink på 5,5 liter, ø224 mm, med plombering och en särskild gallerprägling på kanten. Under transport av fulla hinkar ökar friktionen mellan dem och därmed också stabiliteten.

Återanvändning som ett säljargument
Båda förpackningar är dekorerade med In-Mould Labelling och har bekväma plasthandtag. Utseendet, formen och storleken gör det enkelt för slutanvändaren att känna igen produkten på hyllorna, samtidigt som de spröda rånen är praktiskt skyddade. Det finns ännu en fördel:

“Hinkarnas kvalitet är så hög att de kan återanvändas hemma hos slutanvändaren under en riktigt lång tid. Det är något vi tycker om och som vi har gjort till ett säljargument i kampanjen för våra rån. Det tillför extra värde för slutanvändaren och bidrar till hållbar förbrukning”, påpekar Olaru Viorel.

Det nya förpackningsprojektet för rånen utvidgar samarbetet mellan TOPGEL och Berry Superfos som redan levererar förpackningslösningar av plast till glassdesserterna från TOPGEL.

Medlemsnyhet

Företag
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063