23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny serie fordonskopplingar hos Hydroscand

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Nu lanserar Hydroscand en ny serie fordonskopplingar från Camozzi, C-1, som är en vidareutveckling av 9000-serien. Kopplingarna är modulära för ökad flexibilitet och är framtagna enligt fordonsindustrins höga krav.

Den nya serien med luftkopplingar för pneumatiska bromssystem har utvecklats för att ge ökad flexibilitet och anpassningsmöjlighet för att underlätta vid montering. Det är ett modulärt system i mässing, vilket innebär att du kan ansluta olika dimensioner och anpassa kopplingen utifrån applikationens behov och konstruktion.

Med ett modulärt systemet blir luftkopplingarna rörliga, eller svivlande som det också kallas, vilket underlättar vid montering för att hitta rätt position för kopplingen. Om du vill låsa kopplingen i en viss position, så finns även ett så kallat Anti-Rotation-Lock som du enkelt låser fast när du har ställt in rätt läge på kopplingen. Det innebär att C-1 fungerar utmärkt, oavsett om du behöver fasta eller svivlande kopplingar.

Då pneumatiken styr viktiga funktioner på lastbilar och släp, är det viktigt att samtliga produkter och tillbehör är enkla att använda och fungerar felfritt – både vid montage och under drift. Hydroscand är därför stolta över att kunna erbjuda Camozzi C-1 kopplingar som är anpassade för fordonsindustrin och de höga krav som ställs på kopplingar i ett bromssystem. Bromskopplingarna är även TÜV-godkända för pneumatiska bromssystem.

Det uppskattade demonteringsverktyget som används till 9000-serien passar även till C-1 kopplingarna, vilket minimerar risk för att smuts och annan beläggning ska komma in i kopplingen vid demontering av bromsslangen.

”C-1 kopplingarna togs fram för att erbjuda kunderna prisvärda, men också mycket flexibla och användarvänliga fordonskopplingar”, säger Bosse Flack, försäljningsansvarig för pneumatik på Hydroscand, och fortsätter:

”Förutom att kopplingarna är fantastiskt anpassningsbara, ser jag många fördelar med att samma demonteringsverktyg som används till 9000-serien, kan användas med den nya serien. Det gör att kundens arbete blir mer tidseffektivt och smidigt, något som vi vet är enormt viktigt och uppskattat i branschen”, avslutar Bosse.

Du hittar C-1 kopplingarna tillsammans med demonteringsverktyg och Anti-Rotation-Lock i Hydroscands butiker.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Sänd till en kollega

0.078