23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SlangExpress växlar upp i Norrköping

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, fortsätter att växa kraftigt. De servicebussar som redan rullar får så många uppdrag att Hydroscand nu har valt att utöka tjänsten ytterligare - denna gång satsar företaget på Norrköping.

Intresset för SlangExpress i Norrköping har ökat kraftigt, något som Hydroscand nu har svarat på genom att utöka servicegraden ytterligare. Sedan några veckor tillbaka rullar därför ytterligare en SlangExpress-buss i området.

”Det känns bra att vi nu kan möta det växande behovet av mobil slangservice som vi ser i Östergötland. Den nya servicebussen blir ett bra komplement till våra befintliga servicebussar och butiker i regionen. Det innebär att vi nu kan hjälpa ännu fler kunder i fält”, säger Per Ringqvist, regionchef Östergötland/Södermanland på Hydroscand.

Han berättar att Hydroscand har sett en tydlig ökning i efterfrågan av både akuta slangbyten och förebyggande underhållsarbeten.

Jonas Björk, samordnare SlangExpress Östergötland/Nyköping på Hydroscand, håller med och menar att allt fler ser nyttan i att ta hjälp av SlangExpress i förebyggande syfte. Det gäller både små och stora företag som behöver hjälp med allt från mindre underhållsarbeten och diagnostik, till större planerade underhållsstopp på exempelvis industrier.

”Även om SlangExpress är mest kända för akuta slangbyten, kan vi se att intresset för att agera innan olyckan är framme blir allt större. Kunderna förstår vinningen i att planera förebyggande underhåll för att undvika kostsamma, oplanerade driftstopp”, menar Jonas.

Den nya SlangExpress-bussen har redan börjat rulla i Norrköping med omnejd och bemannas av Hydroscands servicetekniker Filip Ohlsson.

Läs mer om SlangExpress

Hydroscand i Norrköping

 

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Sänd till en kollega

0.172